Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dinnary

pixel9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zdobyć szybko dinnary ? bo niestety wlaczylem hacka na dinnars i myslalem ze mam ich 99999999999 bo tak pisalo ale to tylko visual ... i nie mam dinnarow a wszyswtkie bronie mi juz znikły PS: nie piszcie szukanie nie boli iinnych tego typu postow bo nic takiego nei znalazlem, a i te dinnary jak maja byc za premium to to odpada ;ss

Zbieram +

Opublikowano

Nie da się kupić na G1. Chyba że kupisz premke :P Na UO za jedną mapke dostajesz około 300 dinarów która trwa około 20 minut a wciągu tych minut na cqc nabije się około 2000 dinarów jak się ma haki teleport i defuse.

bbc2hero.png

Opublikowano

na cqc najszybciej zdobywa się dinary..

albo graj na tzw dinary..

dobierasz się z kumplem i robicie priv roma ustawiacie na single round... jeden podkłada bombe drugi rozbraja i już... tak dostajesz 50 dinarów za 30 sekund gry..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ale ciekawi mnie jedno, jakim k%#$@% cudem myslales ze masz 999999999 dinarow.. czy ty wogole myslisz chlopie? ........ to jest tak glupie ze az smieszne.

Opublikowano

Hmm albo tak zwane AFK'owanie. Tylko nie wiem czy to teraz jest. Polegało to na tym że idziesz na FFA (Harbo_Ida) i włączałeś auto ready i kładłeś coś na spacje i szedłes od kompa na cały dzien, wracasz i masz o 1 lvl większy albo nawet 2, polega to na tym ze na planszy jest 1 hacker z OPK i co mecz masz 100 expa i 50 bodajze dinarow. Tylko jest to ryzykowne ponieważ jak admin Cie złapie to ban lub dlvl. JESZCZE RAZ PISZE NIE WIEM CZY SA OBECNIE HACKI Z OPK!!!!

POMOGŁEM?? DAJ -

sasuke12hv5.gif

Kliknij PLZ

ninjad.gif

Opublikowano

Hmm albo tak zwane AFK'owanie. Tylko nie wiem czy to teraz jest. Polegało to na tym że idziesz na FFA (Harbo_Ida) i włączałeś auto ready i kładłeś coś na spacje i szedłes od kompa na cały dzien, wracasz i masz o 1 lvl większy albo nawet 2, polega to na tym ze na planszy jest 1 hacker z OPK i co mecz masz 100 expa i 50 bodajze dinarow. Tylko jest to ryzykowne ponieważ jak admin Cie złapie to ban lub dlvl. JESZCZE RAZ PISZE NIE WIEM CZY SA OBECNIE HACKI Z OPK!!!!

Takiego czegoś już nie ma od miesiąca chyba albo dłużej :( .Pzdr

Opublikowano

a nieda sie tego zrobic bez tego ops-a <niewiem co to jest>

ja zostawie dzisiaj na noc zobacze rano co z tgo bedzie. zapisze sobie staty.... zobaczymy. dzieki za info masz+

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

znam jede najbardziej zajebisty niewykrywalnt sposob na powerlvlving... za niedlugo napisze poradnik o tym,(nawet nubki sie zalapia) teraz jade na wakacje, zobaczycie go za 2 tygodnie, i gwarantuje min 20 lvli (od 1 zaczynaja ) w pare dni.... samemu, bez zadnej pomocy.

k2 nie wie jak wiele ma dziur.

Opublikowano

a co to jest to CQC ? no nie jestem taki doswiadczony wtej grze ... i niektorych rzeczy nie wiem ;dd, a i zeby nie pisac nowych tematow ... poco sa deatchmatche jak to trwa czasami po 1,5 godziny a mniej expa idzie niz na FFA 10 kills xdd

Zbieram +

Opublikowano

CQC - Close Quarters Combat (lub jakoś tak) - jak się logujesz do wr to od razu to masz.

deathmatche są główniej po to, żeby k/d sobie nabijać

Opublikowano

Zrób nowe konto będziesz miał 30 k dinarów ^^

Kup premkę

Zdobywaj lvle i nie kupuj bzdetów za dinary

Naucz się grać podstawowymi broniami