Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na wymianie

kamilek6323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli wymieniłem , Konto w ... za konto w lolu, I posiadam Adres email do konta, Zmienione hasło, To czy jest możliwość abym te konto stracił , i czy da sie jakos przed tym zabezpieczyć

Opublikowano

Nie, nie zabezpieczysz się przed tym. Nawet jak zmienisz maila, hasło to poprzedni właściciel może je odzyskać podając, że konto zostało skradzione i podając wszystkie niezbędne informacje. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czyli nie da sie uchronic od straty konta tak ?

9 minut temu, Creative napisał:

Nie, nie zabezpieczysz się przed tym. Nawet jak zmienisz maila, hasło to poprzedni właściciel może je odzyskać podając, że konto zostało skradzione i podając wszystkie niezbędne informacje. 

A jeżeli gracz z którym sie wymieniałem nie poda wszystkich informacji, np 5 bohaterów albo cos, Ponieważ konto jest z 2 sezonu ?

Opublikowano
13 minut temu, Creative napisał:

Jeżeli mu nie zależy na koncie może nawet poprosić o jego zbanowanie ;)

Zobaczymy :D,

28 minut temu, Creative napisał:

Jeżeli mu nie zależy na koncie może nawet poprosić o jego zbanowanie ;)

A jeżeli on mi zabierze konto, i ja go zgłosze o zbanowanie to on dostanie banicje ?

Opublikowano
1 godzinę temu, kamilek6323 napisał:

Zobaczymy :D,

A jeżeli on mi zabierze konto, i ja go zgłosze o zbanowanie to on dostanie banicje ?

Nie polecam wymieniać raz wymieniłem to straciłem hajs a konto zostało zbanowane, co do 5 postaci to jest program który pokazuje zakup pierwszych 5 postaci czy coś takiego. :)

image.png

Opublikowano

Wystarczy, że koleś na tym koncie kupił RP'ki przelewem bankowym, większość informacji poda złych ale zarzuci screenami z historii przelewów i ma odzyskane konto, także nie opłaca się kupować/wymieniać kontami w LOL'u.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Po pierwsze, 

Handlowanie w lolu jest zabronione, i samo zgloszenie, moze spowodowac blokada konta, co do odzyskania, to juz wystarczy podac gdzie sie konto zakladalo, lub IP, operator internetu, a jezeli ktos kupil RPki, to odzyska w 100% dla tego ze league oddaje konta jezeli dasz skan kupna, lub jak wejdziesz na konto bankowe wyslesz im potwierdzenie.

Podrawiam .Dot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...