Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączający się CS:GO przy ładowaniu map

ganjasklad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam problem z CS GO a mianowicie z kartą graficzną , gdy odpalam CS gra normalnie się włącza odpalam np. DT i gra się wyłącza karta zaczyna chodzić na fulla tzn. wiatrak chodzi jak by miała zaraz karta odlecieć.

nwm czym jest to spowodowane można to jakoś ogarnąć czy karta do śmieci?

Opublikowano

Pobierz sterowniki i wyczyść kartę ;)

Masz ją podkreconą? Bo jak ja czasem podkrecam i za duzo to tak zapierdala wiatrak jak miałby poucinać kable :D

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano
Dnia 11.12.2017 o 12:40, szalony39 napisał:

Pobierz sterowniki i wyczyść kartę ;)

Masz ją podkreconą? Bo jak ja czasem podkrecam i za duzo to tak zapierdala wiatrak jak miałby poucinać kable :D

trybi ogarnąłem :D trochę dmuchania karty xD (haha) , pasta chłodząca i wszystko śmiga , tylko że teraz craschuje mi mapy np. cache i nwm jak to ogarnąć czytałem fora, oglądałem filmiki na yt no i się dowiedziałem tyle że jakieś tam wartości poustawiać z "1" na "0" 

jest ktoś kto wie co tu zmienić / usunąć ?

97928591240401689660.png

24626585829523843463.png

• xxerorxx zmienił(a) tytuł na Wyłączający się CS:GO przy ładowaniu map
Opublikowano
Dnia 20.12.2017 o 08:29, xxerorxx napisał:

Podaj parametry sprzętu, spróbuj zrobić spójność plików, bo nie wiem czy da ci coś, zmienianie w plikach.

win 7 x64

Procesor: Intel Core i5 2500K CPU @ 3.30ghz (4 CPUs) ` 3.6ghz

Grafika: Radeon HD 6870 1GB

Ram: 8gb

wszystko na wysokich rozdzielczość 1400x1050 CS śmiga 100-200+ fps , są spadki (nie ukrywam) +/- 80fps , ale dalej nwm jak ogarnąć crash map..

Opublikowano

Przeczyść rejestr, przeinstaluj całego cs'a jak i steama, usuń wszystkie pozostałości czyli configi, i spróbuj zainstalować cs'a na innej partycji.

76561198375594763.png

Opublikowano
18 godzin temu, xxerorxx napisał:

Przeczyść rejestr, przeinstaluj całego cs'a jak i steama, usuń wszystkie pozostałości czyli configi, i spróbuj zainstalować cs'a na innej partycji.

spróbuje i dam znać :)

nwm czy to istotne , ale napisze gdy odpalam np. mape cache / overpass / coblla to karta jak by za dużo w pi... dostawała na innych mapach wszystko gra tzn. dust2 / inferno / mirage, nwm jakie jeszcze, innych nie grałem

dziś pograłem trochę w PUBG i też ten sam motyw jak by za dużo w pi... dostawała karta

może karta rady nie daje? nie wyrabia z texturami? , nwm nie znam się xD

Opublikowano
6 godzin temu, xxerorxx napisał:

A jak odpalasz te mapy gdzie karta zaczyna świrować, to zobacz temperatury, programem np: HWmonitor.

wczyta mape polatam z 5min i crash , reinstal steam'a / cs'a nic nie dało..

po reinstalu to teraz nawet mi dd2 craschuje xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...