Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Sponsora - Poważny Projekt

TermalQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

H5s3BHx.png

65yHyc4.png

Witam,

Większość osób mnie zapewne kojarzy na tym forum.  Zwę się Jakub, liczę sobie 17 lat. Uczęszczam do technikum informatycznego. Interesuje się wszelkiego rodzaju dziedzinami informatyki.

6PHVUP2.png

Swój własny serwer teamspeak 3 chciałem mieć już od dawna. W grudniu ubiegłego roku stworzyłem swój pierwszy własny projekt - DarkSpeak.eu. Na serwerze było po 80 osób, bez żadnej większej reklamy.  Ilość użytkowników utrzymywała się w miarę - wiadomo, były upadki, ale od razu wstawaliśmy i to silniejsi. Przed kilkoma miesiącami wyciągaliśmy około 110 osób online. Wszystko było dobrze do puki ekipa nie zaczęła się sypać. Jeden z współwłaścicieli, również główny sponsor musiał zrezygnować z pełnienia funkcji sponsora oraz właściciela. Chcę powrócić znowu na starych czasów, lecz brakuje mi funduszy. Fundusze, jedyne czego nam brakuje. Dlaczego? Ponieważ fundusze zainwestowałbym na opłacenie maszyn oraz jakaś reklamę.  Obecnie projekt jest zamknięty - zbieram ekipę oraz Sponsora i reaktywujemy projekt, bądż możemy stworzyć całkiem nowy pod inną nazwą.

PqvfkMO.png

Chęć stworzenia projektu, który nie upadnie po miesiącu

Wiedza na temat serwerów TeamSpeak3

Otwartość na nowe pomysły

Umiejętność pracy w grupie

Dużo świetnych pomysłów

Pełen profesjonalizm

Masa wolnego czasu

Wzorowy kontakt

Wszechstronność

Zaangażowanie

Dojrzałość

OSRxiSC.png

Chęci do pracy

Niewycofania się po miesiącu

Umiejętność pracy w grupie

Przyzwoity kontakt

Regularnych wpłat

qTj5ver.png

E-mail: [email protected]

Steam: TermalQ

GG: 55146205

Telegram: @TermallQ

fRqxesx.png

1. Jak sprawia z licencją?

- Obecnie nie mam żadnej. Są 2 rozwiązania, albo złożyć podanie NPL bądż kupić AAL (wszystko do ugadania z Sponsorem).

2. Posiadacie wszelkiego rodzaju boty?

- Oczywiście, posiadamy Abot'a premium + XBota Premium.

3. Jakie są metody płatnicze?

- Praktycznie wszystkie. Z tych najważniejszych to przelew tradycyjny, PayPal, Paysafecard, DotPay, itp.

4. Gdzie miałbym wpłacać pieniądze?

- To już zależy tylko od Ciebie. Możesz na moje konto bankowe, mypsc, PayPal, itp. Bądź bez pośrednio na konta hostingowe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...