Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dobór karty graicznej

Mati7855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema koledze spaliła się karta graficzna i szuka jakiejś do obecnej reszty bebechów:

procesor i5 z seri Ivy Bridge

płyta główna asusa w miarę jakości wystarczająca do procesora który się nie kręci. 

8 gb ramu ddr 3 

Zasilacz 500 W Silentium Pc 

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Podaj budżet, bo tak to mogę polecić ci GTX 1080Ti.

A tak serio, to ten GTX 1050Ti jest spoko, za stosunkową niską cenę, masz dobrą grafikę do grania nawet w najnowsze gry w średnio-wysokich w FulHD.

Ewentualnie możesz za niższą cenę kupić używaną kartę graficzną, coś podobnego do tej, którą miałeś dorwiesz taniej niż tego GTX1050Ti.

Z używanych GTX660, R9 270x, R9 380 etc.

@MrAdrian976 pamiętaj, żeby uzasadniać swoje wypowiedzi. Wtedy użytkownikowi jest łatwiej dokonać wyboru.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

poprzednio siedział tam radeon 270 X od msi trochę się zraził kolega do tej firmy ale wybiera tego GTX'a 1050Ti od Msi, dziękuje za pomoc 

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...