Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cheaty do lola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Jaki program typu bol polecacie? Najlepiej taki żeby był darmowy i ciężko wykrywalny, bo z 2 lata temu jak grałem właśnie na bolu to zdarzało się że bana po kilku dniach dostawałem. Z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

"ciężko wykrywalny" - nie istnieje.

I nie ma chyba aktualnie darmowej alternatywy.

Opublikowano

A idzie aktualnie pograć na bolu i nie dostać bana po tygodniu? Może omijać jakieś skrypty czy coś? Bo ostatnio jak z niego korzystałem to z 4 konta pod rząd złapały bana bardzo szybko.

Opublikowano

GOS Loader grałem kilka razy w wakacje na moim drugim koncie i bana nadal nie ma :D 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Ja nie wiem czy te osoby co pisza że "oni to bana nie mają" po prostu kłamią czy ocb, ja potrafie na DOSŁOWNIE samym orbwalkerze grać i dwa tygodnie ban xD
Darmowy jest chyba tylko BoL i GoS, z czego ten drugi jest strasznie chujowy. Płatne jest pare programów.

Opublikowano
Dnia 10.12.2017 o 18:51, FurMand napisał:

Darmowy jest chyba tylko BoL i GoS, z czego ten drugi jest strasznie chujowy.

Też zwątpiłem swego czasu w Gosa, ale ostatnio wchodzę i całe API administrator poprawił i działa jak marzenie.

Jeśli ktoś nie wierzy to niech odpali kog'mawa na swojej płatnej platformie czy bolu i mój skrypt na gosie: http://gamingonsteroids.com/topic/23802-gamsteron-kogmaw/

Będziecie pod wrażeniem różnicy na korzyść gosa :) Tylko ważne: shift -> Orbwalker -> Disabled musi być zaznaczone a następnie 2xF6.

Opublikowano
22 godziny temu, mar173 napisał:

Też zwątpiłem swego czasu w Gosa, ale ostatnio wchodzę i całe API administrator poprawił i działa jak marzenie.

Jeśli ktoś nie wierzy to niech odpali kog'mawa na swojej płatnej platformie czy bolu i mój skrypt na gosie: http://gamingonsteroids.com/topic/23802-gamsteron-kogmaw/

Będziecie pod wrażeniem różnicy na korzyść gosa :) Tylko ważne: shift -> Orbwalker -> Disabled musi być zaznaczone a następnie 2xF6.

Ja nawet free wersje mam i kox radar ten skrypt :D:D

Powiem ci, że teraz bajka a evade to którego najlepiej używać ? 

Opublikowano
Dnia 12.12.2017 o 22:19, kronos126p napisał:

Ja nawet free wersje mam i kox radar ten skrypt :D:D

Powiem ci, że teraz bajka a evade to którego najlepiej używać ? 

Evade nie używam w ogóle. Sam unikam profesjonalnie :) Po tygodniu poleciał ban na moje jedno konto - za gos internal. Teraz programuję dla gos external i zrobiłem lepszy orbwalker od wbudowanego i od Icy. Jak się dobrze zaprogramuje to tak naprawdę nie ma różnicy pomiędzy internal a external. Fakt żeby było bardziej perfekcyjnie to pozycja kursora przy atakowaniu musi być oparta na predykcji. Ale raz na jakiś czas przecież skrypt może zaatakować zły target(nie ma idealnej predykcji) - to się zdarza bardzo często nawet wśród profesjonalnych graczy. Dodatkowo - aby czuć się naprawdę jak na Internalu - z resztą to jest must have, ani wbudowany orbwalker ani ten od Icy tego nie ma - należy przeciwdziałać kliknięciu ataku na celu na który akurat najechaliśmy (co blokuje skrypt, przerywa atak na dobrym celu - postać się nie porusza i ciągle atakuje zły cel). Należy tak zaprogramować pozycję myszy aby nie kolidowała z żadnym celem do zaatakowania - program wykona kliknięcie ruchu w inne miejsce niż kursor a później po chwili powróci do wcześniejszej pozycji.

Niektórzy programują po 5k linijek kodu a tak prostych wydawałoby się rzeczy nie dostrzegają. 5k linijek od Icy a core po prostu ssie - dziwne przerywanie ataku, przestój w atakowaniu etc. To są naprawdę sprawdzone rzeczy - testowałem wiele godzin wszystkie trzy orbwalkery czyli mój, Fere i Icy. Tylko mój chodzi płynnie jak internal. Idealnie atakuje przy 2.5 prędkości ataku i mniej. U Icy i Fere przerywa ataki bardzo często ... Dodatkowo sprawdzałem czas wykonania 5 ataków stojąc w miejscu i używając orbwalkerów - mój ma najlepsze czasy bardzo zbliżone do ideału - np. przy 2.5 prędkości ataku czas w miejscu to 1650-1750 u mnie 1700-1800 a inne mają czasy rzędu 1900-2500 (czemu taka rozbieżność ? Bo przerywa u nich ataki nawet przy opcjach bez szybkiego KITE). Za event OnAttack robi zmienna Object.attackdata.endTime -> zmienia swoją wartość przy wykonaniu ataku i podaje dokładny czas możliwości wykonania następnego. Przy prędkości ataku < 2.5 też przerywa ale przy większej jest to bardziej dostrzegalne (naocznie - bo w grze jest to gorsze) - przerwanie ataku przy niskiej prędkości ataku to dłuższy czas przestoju - i tak np. przy 1 prędkości ataku czasy się znacząco wydłużą na niekorzyść Icy i Fere np. 5000-5300 u mnie a u nich 6100-6800 - a to już są sekundy - a na wyższym elo każda sekunda się liczy. Jeden przerwany atak może zadecydować o grze np. na botlanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...