Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FarmBot M2BOB PREMIUM!

tom3k10s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Mam problem i nie wiem czy ktoś pomoże ale objaśnię o co mi chodzi, posiadam bota m2bob z kontem premium działa wszystko ladnie pięknie, ALE no właśnie jest jedno małe ale, w funkcji "FarmBot" ustawiam sobie np 2/3 konta na kopanie rud wszystko pięknie, ładnie, cacy, trasy wyznaczone, które rudy ma nie kopać itd, ale gdy postać znajdzie rude np Ebonit podchodzi pod nią w jedno miejsce i zaczyna kopać, natomiast 2 i 3 konto rowniez znajduje te sama rude i staje w ten sam sposob co poprzednia postać i widać 3 postacie w tym samym miejscu (dodam że mam włączony Wallhack,może go wył?), i odrazu widać że te postacie uzywaja bota :/ nw da sie może to ustawić jakoś żeby stawały w inne miejsce przy rudzie czy jak ? Jak ktoś jest w temacie i używa m2bob np tej funkcji prosze o odp ! :) Z góry dziekuje !!

Sorki za pismo ! xD

Opublikowano

wyłącz wall hacka na 2 kontach, pomoże. Ustaw tylko by chodził normalnie po mapie bo ci sie zblokuje w scianie.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Myślisz, że wyłączenie wallhacka pomoże? ok sprobuje! , tak tylko że tam trzeba ustawić trase jaka ma bot chodzić , i jest tak że jak znajdzie rude idzie pod nia i kopie tylko, że nie wiem ile razy bym nie zmieniał trase zawsze ida te moje np 3 konta w te same miejsce i 3 postacie są w jedny mmiejscu kijowo troszkę :/ 

Wyłączyłęm Wallhacka, ale gdy znajdzie rude idzie do niej i jak już jest przy niej to nie zaczyna kopac tylko cały czas biegnie w tę rudy i po chwili wyskakuje na chacie "Górnictwo zakończone." i tak w kółko , a jak włącze wh to przejdzie przez rudkę stanie powiedzmy ze tak troszke w tej rudzie i zaczyna kopać :P po*ebane .. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...