Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Opinii] Hosting z dobrym antyddos pod tsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam dobry vps z dobrymi zabezpieczeniami antyddos do 20/30zł. Z góry mówię że ovh odpada. Zastanawiałem się nad lvlup i netspeakiem ale nie wiem co lepsze. Dzięki! 

Opublikowano
15 minut temu, #Gremsonkowy# napisał:

Zdecydowanie hosteam.pl

Słyszałem że antyddos nie zawsze sie sprawuje obiecująco. + W pakiecie za 20zł (netto) tylko 512 MB ramu? 

Opublikowano

512 mb ramu starczy pod samego ts3 :)

Hosteam ma dobrą filtrację, ale bardziej preferujuę first-colo ;)

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

A co myslicie o tym netspeaku? Jak to sie sprawdza w porównaniu z hosteam, a może blazingfast? 

Nie chce znowu popełnić błędu tak jak w przypadku ovh. 

Opublikowano

Net-Speak ma 2 lokalizacje,

OVH z filtracją GAME (dobre dla ts3) oraz lokalizację PL (hosteam).

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

hosteama niezbyt polecam stałem na nim na początku oraz nie dawno i często miałem spore pakiety  - ostatni pakiet openvz. Dedyk ovh pl ładnie to stało (dziennie po 4-8 powiadomień o atakach) ale szkoda kasy pod samego tsa. bo 90% zasobów się marnuje. Teraz stoję na net-speaku ovh tylko ze szkoda bo z francji i 0 problemów póki co.

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Opublikowano
4 godziny temu, vertipl napisał:

hosteama niezbyt polecam stałem na nim na początku oraz nie dawno i często miałem spore pakiety  - ostatni pakiet openvz. Dedyk ovh pl ładnie to stało (dziennie po 4-8 powiadomień o atakach) ale szkoda kasy pod samego tsa. bo 90% zasobów się marnuje. Teraz stoję na net-speaku ovh tylko ze szkoda bo z francji i 0 problemów póki co.

Zależy na jaki serwer trafisz, np w hosteam serwer 01 ciągle ma jakieś problemy. Pakiety w jakim sensie ? bo te ostatnio to ile lat / miesięcy, tak pytam ;d to prawda z 2/6 miesięcy temu hosteam miał pakiety, ale nie był to ddos na twój serwer tylko na cały hosting. Sam miałem wiele razy ale jakoś zbytnio tego nie przeżywałem bo sprawdzałem inne serwery i inne serwery też miały problemy więc wywalone na to było i czekałem aż naprawią ;d a to że na net-speaku miałeś 0 problemy z atakami na ovh tylko potwierdza że nie miałeś żadnych ataków. Sam net-speak mówił że ovh jest niestabilne, sam zresztą testowałem gdy jeszcze w tym siedziałem [2 miech. temu]. Więc jak ktoś ci pakietował hosteam to te ovh z net-speaku też bez problemu by ruszył

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
Dnia 8.12.2017 o 14:23, muchomor321 napisał:

Zależy na jaki serwer trafisz, np w hosteam serwer 01 ciągle ma jakieś problemy. Pakiety w jakim sensie ? bo te ostatnio to ile lat / miesięcy, tak pytam ;d to prawda z 2/6 miesięcy temu hosteam miał pakiety, ale nie był to ddos na twój serwer tylko na cały hosting. Sam miałem wiele razy ale jakoś zbytnio tego nie przeżywałem bo sprawdzałem inne serwery i inne serwery też miały problemy więc wywalone na to było i czekałem aż naprawią ;d a to że na net-speaku miałeś 0 problemy z atakami na ovh tylko potwierdza że nie miałeś żadnych ataków. Sam net-speak mówił że ovh jest niestabilne, sam zresztą testowałem gdy jeszcze w tym siedziałem [2 miech. temu]. Więc jak ktoś ci pakietował hosteam to te ovh z net-speaku też bez problemu by ruszył

Robi się off top ale jak dyskusja to dyskusja.

Opowiem na przykładzie.

Zacząłem od hosteama w pierwszych miesiącach było super ale wiadomo publik to i zaraz ci groza "ddosami" (openvz oczywiście 3 pakiet). No i własnie wbij jeden jegomość i bum nagle 20-50% pakietów no to nie zastanawiając kupiłem dedyka ovh game i dziennie było po kilka ataków(w ovh wysyłają automatycznie maile), mniejszych, większych, nie ważne ale jednak był nie doruszenia. Potem przeszedłem na lokalizacje pl, wbijali ala hakery i atakowali jednak no nie do ruszenia. Zauważyłem 1 problem z ovh pl game ze nieraz puszczało ludzi przez francje. W sumie na ovh stałem rok czasu, jakoś 2 miechy temu doszedłem do wniosku ze o wiele taniej wyjdzie mi serwer w domu. No i właśnie przeszedłem z powrotem na hosteam vps, odpalony tylko server , reszta u siebie no i własnie problem z pakietami powrócił. Od tygodnia jestem znów w ovh ale przez net-speak.

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Opublikowano
Dnia 11.12.2017 o 14:53, vertipl napisał:

Robi się off top ale jak dyskusja to dyskusja.

Opowiem na przykładzie.

Zacząłem od hosteama w pierwszych miesiącach było super ale wiadomo publik to i zaraz ci groza "ddosami" (openvz oczywiście 3 pakiet). No i własnie wbij jeden jegomość i bum nagle 20-50% pakietów no to nie zastanawiając kupiłem dedyka ovh game i dziennie było po kilka ataków(w ovh wysyłają automatycznie maile), mniejszych, większych, nie ważne ale jednak był nie doruszenia. Potem przeszedłem na lokalizacje pl, wbijali ala hakery i atakowali jednak no nie do ruszenia. Zauważyłem 1 problem z ovh pl game ze nieraz puszczało ludzi przez francje. W sumie na ovh stałem rok czasu, jakoś 2 miechy temu doszedłem do wniosku ze o wiele taniej wyjdzie mi serwer w domu. No i właśnie przeszedłem z powrotem na hosteam vps, odpalony tylko server , reszta u siebie no i własnie problem z pakietami powrócił. Od tygodnia jestem znów w ovh ale przez net-speak.

Czyli miałeś hosteam rok temu/półtora roku temu, to się nie dziw ;d rok temu i poniżej, latało od byle kogo. Potem się opatrzyli w jakieś kozak filtry i każdego kogo znałem, bądź znam i bawił się w to również wtedy wyrzucając hosteam to dzisiaj nie ma podjazdu i jedynie co rusza to biznes host

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Jeśli chcesz coś taniego i stabilnego to bierz VVPS od MultiGaming.pl ;) 

Stabilny, tani i bezpieczny :D 

A jeśli chcesz VPS to bierz zdecydowanie Hosteam.pl :) 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...