Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obrońcy Galaktyki – Darmowa gra mobilna w klimace sc-fi

venzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obrońcy Galaktyki - zajawka

Cześć, Postanowiłem podzielić się z wami nową grą przeglądarkową, która świetnie sprawdza się na nudę. Ale do rzeczy, Mowa tutaj o najnowszym dziecku Polskiego wydawcy PlayLink pod nazwą Obrońcy Galaktyki. Jest to prosta gra, tak zwany „klikacz”, w którym zostajemy kosmicznym obieżyświatem i podróżujemy w przestrzeni kosmicznej w poszukiwaniu skarbów i wyzwań.

Najistotniejszym elementem tej darmowej gry mobilnej jest rozwój postaci i zdobywanie ekwipunku, w który można wyposażyć głównego bohatera. Poza tym pozyskujemy zdolności (umiejętności), które zwiększają możliwości walki nie tylko ze sztuczną inteligencją, ale i również z innymi graczami. Na specjalnie przygotowanych arenach można walczyć między sobą i testować zdolności bojowe kosmicznego poszukiwacza.

Graficznie wygląda dobrze, płynne przejścia żadnych przycięć i lagów, wiadomo, że w tego typie grach nie zaznamy tutaj dynamicznej akcji z eksplozją animacji, ale biorąc pod uwagę, że to typowa gra fabularna z elementami RPG można śmiało stwierdzić, że na tle konkurencji nie wypada najgorzej.

Obrońcy Galaktyki to gra mlti-platformowa, więc śmiało można w nią grać na urządzeniach przenośnych typu smartfon czy tablet jak i w przeglądarce internetowej.

Zainteresowanych odsyłam do: http://www.kopalniammo.pl/p/obroncy-galaktyki-mobilne-polskie-mmo-w.html

Obrońcy Galaktyki – https://youtu.be/1b9GggehAJE

Gry MMO to moja pasja!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...