Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wyciągnąć karty graficznej ze slotu

BlitzenFl4sh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z kartą graficzną MSI GTX 960, żadnym sposobem nie mogę wyciągnąć danej karty ze slotu w płycie głównej, śrubki odkręcone, próbowałem wszystko z zatrzaskiem przy slocie, również nic sie nie dzieje. Wczoraj zainstalowałem nowe sterowniki bodajże do biosu, po czym był kompletny brak reakcji od monitora przy starcie komputera. Już raz zdarzyło mi się takie coś z monitorem w innym komputerze, więc wyciągnąłem karte graficzną, a następnie włączyłem komputer bez niej. Po ponownym włożeniu karty wszystko było ok. W tym komputerze próbowałem zrobić to samo ale po prostu karty nie da się wyciągnąć. Jakieś pomysły?

Thanks from the mountain

Opublikowano

Powinna zawsze  wyjść skoro weszła, widocznie nie naciskasz odpowiednio albo masz przyblokowane w slocie przez zbyt mocne wciskanie. Można próbować podważyć cienką twardą listwą drewnianą , śrubokręt albo metalowe ostrze może zniszczyć kartę albo płytę.

p.s. Rozpierdoliłeś humorem moich znajomych tym bezsensownym podziękowaniem, jak już to dziękuje się in advance  a nie za góry ( np Tatry ) .

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...