Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro Yang!

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.www.muchaogame.pl - kupuje od pojedynczych "Noobkow" po 50kk za 5zł sprzedaje powiedzmy za 50zł

2.www.gold4fast.com i inne boty w m1- boty ktore nabijaja 30lvl i jada na fb "Chinskie boty" chomik tak samo

3.Inni-sprzedaja to co zarobili przez cala gre

4.26zł - kupuja od gold4fast.com sprzedaja drozej

I co zrobic kiedys 30kk - 400zł a teraz to grosze heh

Prosze o zdjecie 10%

Opublikowano

Bo niektórzy nie znają opcji szukaj według mnie powinny być za to warny ponieważ dziennie jest kilka takich tematów . No ale ja tu modem nie jestem ( żeby Mounthains znowu nie stwierdził , że jest to zabawa w modka i sypnął kilka procentów ) . Wiem , że chciałeś dobrze pisząc ten temat ale za kilka dni zniknie on z początku strony i znów będą głupie pytania o yangach ...

Opublikowano

Może i chciałeś dobrze ale i tak tego nie przypną ani nie zdejmą ci %. Jak kolega wyżej napisał zginie ten temat w masie spamu. A jak ktoś nie potrafi szukać to i tak założy nowy temat nawet jeśli ten będzie na pierwszej stronie...

Opublikowano

hahahah chodzi ci o aukcje 100kk za 26 zl? XDDDD to moja XDDDDD

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Kobier czyli jestes kobieta bo kupilem piec sztuk ( no i kogos tu zgasilem hehe)

a teraz do wsyzstkich zasranych modkow postawcie 10% to powitacie nowego keczupa Mmmm... ale bedzie miło spamowac godzinami moze dacie mi wtedy kidmoda bo bede tyle czasu przy empece

• Dodaj nową pozycję...