Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja NPL

ominges

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sobie postawić prywatny serwer na jakimś VPSie i mam jedno pytanie, czy ciężko jest dostać licencję NPL i co się może stać jeżeli chciałbym założyć takiego tsa bez niej? :)

jOABuHG.png

Opublikowano

Aby otrzymać licencję NPL, musisz posiadać forum z odpowiednią aktywnością. Forum tak samo jak i twój serwer nie mogą zawierać słów jak i rang specjalnych typu: VIP lub Premium czy Sponsor. Jest zabronione także robienie kanałów specjalnych typu strefa vip lub premium. Nie możesz mieć jakichkolwiek usług do kupienia.

Jak masz forum z aktywnością to Ci pójdzie z górki i dostaniesz tą licencję, takie jest moje zdanie.

Co się może stać bez licencji NPL? Po prostu będziesz miał No License.. czyli 32 sloty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 5.12.2017 o 19:32, `Kuba napisał:

Aby otrzymać licencję NPL, musisz posiadać forum z odpowiednią aktywnością. Forum tak samo jak i twój serwer nie mogą zawierać słów jak i rang specjalnych typu: VIP lub Premium czy Sponsor. Jest zabronione także robienie kanałów specjalnych typu strefa vip lub premium. Nie możesz mieć jakichkolwiek usług do kupienia.

Jak masz forum z aktywnością to Ci pójdzie z górki i dostaniesz tą licencję, takie jest moje zdanie.

Co się może stać bez licencji NPL? Po prostu będziesz miał No License.. czyli 32 sloty.

Strefy vip i premium raczej moze posiadac, ja mam i dostalem. 

Nie moze on ich tylko sprzedawac, bo wtedy naruszy on regulamin licencji npl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...