Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie - Terabithia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat kierowany jest do osób, które nie przeglądają mpc, które szukają plików serwerowych.

Nie dajcie się zrobić w chuja kupując pliki Terabithia.pl (za cenę 600 zł) od Asfera :v:v bo zaczął je sprzedawać, problem w tym, że był udostępnione przez ponad 24 godziny   ;)

Opublikowano

Nie wiem kto by chciał taki "syf", osobiście sam tego nie pobierałem, ale znalazł się idiota, który zaczął to sprzedawać i zacząłem dostawać pw na gadu-gadu czy warto stąd ten temat.

Opublikowano

Nie no przestroga przez syfem to zawsze coś, co szanuję. Przesłałem info dalej (drogą poza_forumową do znanych ludzi).

Opublikowano

Ta słyszałem. U Chunga na forum się reklamował to mu wiadomości jego pousuwał 

Opublikowano
4 minuty temu, Marchewa™ napisał:

Tylko ja po kompilacji terabithi mam problem ze jak sie przeniose na inna mape albo rusze cos w eq to mi channel wywala ? ^^

Daj sysser z tego channela :D

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano
3 minuty temu, Marchewa™ napisał:

wywaliłem juz te pliki było coś z UpdateSectre i WarpSet: x 0 y 0 z 0 na dołączonym game i db all bylo ok dopiero cuda sa po kompilacji

Myślę, że nikt normalny nie udostępnił by kodu bez jakiej kolwiek "dziurki" :D

Opublikowano
1 minutę temu, Legolas. napisał:

Myślę, że nikt normalny nie udostępnił by kodu bez jakiej kolwiek "dziurki" :D

TreeN nie zostawiał żadnych dziur w plikach wrzucił bo juz do niczego mu sie nie przydadzą pliki ponieważ skończył definitywnie z metinem. Pewnie jakies zjebane kompilatory macie albo zle skonfigurowane serwery pod pliki. Pod pliki terabithia polecam uzywać sql 5.5 

Opublikowano

PS KizioR nie jestem żadnych technikiem. Widziales kiedys serwer ode mnie ? nie.. Ja lubie sobie grzebać all robie dla siebie.. Czasem po pracy sobie usiąde i coś robię nie mam też wielkiej znajomosci ani C++ ani pythona i nie bede zawodził graczy. Pozdrawiam.

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

To polecam kupić sobie jakiś kurs video z c++ jak sie za to bierzesz i w przeciągu 30-40h bedziesz wiedzial co pisze w kodzie metina ;) I tak poza nawiasem polecam sie zapoznać z debugerami typu gdb i sobie odczytywac bledy z plikow core a kanalach a nie bazowac na samych syserr

Opublikowano

Dziękuje Kizior za poradę ! Szanuję pracę TreeNa a terabithi używam tylko gdy nie wiem jak cos dodać jeśli ktoś ma mi to za złe trudno. Wszystko w swoim czasie :p

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano
1 godzinę temu, *__KizioRCK__* napisał:

TreeN nie zostawiał żadnych dziur w plikach wrzucił bo juz do niczego mu sie nie przydadzą pliki ponieważ skończył definitywnie z metinem. Pewnie jakies zjebane kompilatory macie albo zle skonfigurowane serwery pod pliki. Pod pliki terabithia polecam uzywać sql 5.5 

Ja nawet tego nie pobrałem i nie zamierzałem pobrać xD Nie korzystam z "Gotowców które są udostępnione"

Opublikowano
Dnia 6.12.2017 o 21:07, Legolas. napisał:

Ja nawet tego nie pobrałem i nie zamierzałem pobrać xD Nie korzystam z "Gotowców które są udostępnione"

oj synek dojebałeś teraz, a thoris to co innowacja?

Te pliki sprzedaje nie jedna osoba ;//

Opublikowano

Dobra, przestroga przestrogą, ale robi się spam o niczym :P

Podawajcie numery gg/nicki itd tych co sprzedają, żeby inni wiedzieli co i jak :P

Opublikowano
4 godziny temu, bigbig napisał:

oj synek dojebałeś teraz, a thoris to co innowacja?

Te pliki sprzedaje nie jedna osoba ;//

Nie wypowiem się na ten temat bo w sumie śmiech go poruszać :D

Ale za to czekam na ten twój serwer na tureckich plikach xD

@AntySpam

Asfen to sprzedaje, oraz wiele innych gówien, także założył jakieś inne konto z którego wciska ludziom kit :D

Opublikowano
Dnia 5.12.2017 o 19:29, Sheila^^ napisał:

Nie wiem kto by chciał taki "syf", osobiście sam tego nie pobierałem, ale znalazł się idiota, który zaczął to sprzedawać i zacząłem dostawać pw na gadu-gadu czy warto stąd ten temat.

Widziałem już wiadomości Asfena. Nie mniej jednak w chuja nie pal. Każdy kto deva przegląda widział Twój temat i Twoje odpowiedzi.

1jmqm4eiu0l4_t.jpg

http://files.tinypic.pl/i/00952/1jmqm4eiu0l4_t.jpg

better quality.

Opublikowano
10 godzin temu, Executor™ napisał:

Widziałem już wiadomości Asfena. Nie mniej jednak w chuja nie pal. Każdy kto deva przegląda widział Twój temat i Twoje odpowiedzi.

1jmqm4eiu0l4_t.jpg

http://files.tinypic.pl/i/00952/1jmqm4eiu0l4_t.jpg

better quality.

Tak w ogóle o chuj w ogóle Wam chodzi, gdzie nie wejdę tam gówno burza, nawet na devie już ofensywa banowania polskich ip, gratuluję osobom co sieją ferment.

// Edit

@Executor™

Eh, przez pomyłkę poszedł post z Twoim oznaczeniem, sorki.

Opublikowano
16 godzin temu, NoName#2 napisał:

Tak w ogóle o chuj w ogóle Wam chodzi, gdzie nie wejdę tam gówno burza, nawet na devie już ofensywa banowania polskich ip, gratuluję osobom co sieją ferment.

Zauważyłem temat tylko i skojarzyłem fakt po prostu. Nie lubię jak ktoś leci w chuja. Pojawiają się właśnie tam takie Sheile aka Welesy i robią polską gównoburze, chociaż ich chuj to i tak obchodzi.

@Antywarn 

Można prosić listę kto sprzedawał? :v

@NoName#2

Spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...