Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający Bot na PL

dudem615

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam czegoś w rodzaju metin2mod.tk oczywiście na PL. Chodzi mi tylko i wyłącznie o używanie skilli (np. silne ciało) potowanie oraz pelerynki. Jednym słowem wszystko co miał metin2mod.tk , jednak owy bot ma na stronie zapis że niedziała, i rzeczywiście funkcje które mnie interesują nie spełniają swojego zadania. Próbowałem m2boba jednak antywirus ciągle mi go kasuje, a po wyłączeniu antywirusa i tak nie chce działać poprawnie (wyskakują jakieś błędy). Tak więc pojawia się tu pytanie czy są jakieś alternatywy dla owych hacków gdyż widziałem że po serwerach ciągle ktoś ciśnie na fishbocie lub mobberze Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o kamera to akurat expbot działa, problem jest taki, że nie działa auto pick up, a skille i bicia działa bez problemu. Jest raczej coś jeszcze bo pełno ludzi ma wh, a z tego co kojarze m2bob nie oferuje wh, tylko nie mam pojęcia co ;/

Opublikowano

A wiadomo czy speed hack i waithack będzie działał w kamer modzie jakoś niedługo ? Wh w m2bobie działa ale wywala z serwera czasami jak chodzi się po gigantycznych górach lub przez wodę więc rzeczywiście muszą mieć coś innego xD

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano
Dnia 8.12.2017 o 02:01, Zioberko13 napisał:

W kamerze przy wyszukiwaniu metinow, podnoszeniu przedmiotow czy mobberze mnie wyrzuca, wszyscy tak macie? :)

No właśnie mam ten sam problem, dlatego szukam jakiejś alternatywy, ewentualnie sposobu by to odpalić tak żeby działało. Z tego co czytałem wystarczy jakieś procesy powyłączać i powinno być git, jednak mi to nie działa. Ktoś wie dokładnie jak to zrobić, albo ma do tego poradnik :p ? 

Opublikowano
3 godziny temu, dudem615 napisał:

No właśnie mam ten sam problem, dlatego szukam jakiejś alternatywy, ewentualnie sposobu by to odpalić tak żeby działało. Z tego co czytałem wystarczy jakieś procesy powyłączać i powinno być git, jednak mi to nie działa. Ktoś wie dokładnie jak to zrobić, albo ma do tego poradnik :p ? 

O!. Jest to gdziekolwiek opisane, albo masz linka gdzie o tym czytales???

Opublikowano

Jedyny najlepszy bot WG MNIE, który ma wszystkie funkcje to m2bob oczywiście z kontem premium, i jak ktoś się zastanawia czy kupować czy inwestować w jakiegos bota do gry to taka moja mała opinia co do tego = Gram już dobry miesiąc na tym bocie oczywisicie wykupiłem premium , dałem 40zł na 40dni , powiedzmy ze w tydzień mi się  wróciło to 40zł , i zostało 33 dni premium konta także wiecie spokojnie można odrobić bota jak i również można solidnie wyjść na plus :) Tylko wiadome trzeba grać z głową :)) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...