Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długo renderujące się tekstury w PUBG

denis4225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam bardzo irytujący mnie problem. Gdy już wyląduje na polu gry tekstury są nie wczytane (renderują się po ok.30s-2min), fpsy drastycznie maleją w czym może być problem?

Specyfikacja sprzętu:

Processor: Intel® Core™ i5 7500 3,4 GHz 
Memory: 8 GB 
HDD: 1000 GB
Graphics: nVidia® GeForce GTX 1060 6GB

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc jak to naprawić.

Opublikowano

ja też mam taki problem. Jest to problem związany z tym iż nie posiadasz dysku SSD . Ja kiedy zakupiłem gre to nie miałem takich problemów, lecz zaczęły się z póżniejszymi aktualizacjami. Tego raczej nie da sie naprawić, jedynie czekać na update który to zmieni lub po prostu jeszcze nikt nie znalazł sposobu jak to naprawić

Opublikowano
Dnia 6.12.2017 o 17:00, Diskienss napisał:

ja też mam taki problem. Jest to problem związany z tym iż nie posiadasz dysku SSD . Ja kiedy zakupiłem gre to nie miałem takich problemów, lecz zaczęły się z póżniejszymi aktualizacjami. Tego raczej nie da sie naprawić, jedynie czekać na update który to zmieni lub po prostu jeszcze nikt nie znalazł sposobu jak to naprawić

bajki piszesz, mam pubg na hdd, specyfikacje kompa podobne, tylko 16GB ramu, a nie mam takich problemów

co to za hdd? bo widzę, że komp to jakiś gotowiec, jeśli masz dysk 5400rpm to trochę kappa

tenor.gif

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...