Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uniwersalne hasło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż od kilku dni na pewnym serwerze wyciekło uniwersalne hasło które działa do wszystkich kont, wystarczy znać login.

Czy jest jakiś sposób na usunięcie/zmianę tego uniwersalnego hasła ? Prosiłbym o pomoc i wytłumaczenie !

Z poważeniem,

Bartebq1

Opublikowano

Co? xD

Nie wiem kto naopowiadał Ci takich bajek ale gdyby takie coś istniało tym bardziej od kilku dni, już dawno byłoby o tym pełno informacji na różnych devach lub nawet na globalnych serwerach.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
7 minut temu, Ups... napisał:

Co? xD

Pliki Cortiuma, nie wnikaj xD 

• Ups... zmienił(a) tytuł na Uniwersalne hasło
Opublikowano
1 godzinę temu, bartebq1 napisał:

Lajk pomożesz ?

Pisałem ci już na fejsie, nie będe się powtarzał

Opublikowano
6 godzin temu, Lajk™ napisał:

Pliki Cortiuma, nie wnikaj xD 

Co Ty gadasz, jest gdzieś kod bo chciałbym to zobaczyć, intput_auth i login jakbyś mógł wysłać na pw.

Opublikowano
18 godzin temu, NoName#2 napisał:

Co Ty gadasz, jest gdzieś kod bo chciałbym to zobaczyć, intput_auth i login jakbyś mógł wysłać na pw.

To nie jest moja praca, znajomemu przekaże to może skusi się podzielić tym z tobą :v 

Opublikowano
49 minut temu, Lajk™ napisał:

To nie jest moja praca, znajomemu przekaże to może skusi się podzielić tym z tobą :v 

nie no nie chodzi mi jak zrobić bo to banał, tylko o sam fakt, taki niedowiarek jestem że muszę na własne oczy kod zobaczyć xD ale jak tak to luzik nie trzeba

//Edit w sumie kiedyś uznałbym to za złe wprawadzenie, ale to w sumie jedynie pomaga przy administracji serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...