Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alternatywne buildy i kompozycje

andrzejbrejwik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakieś ciekawe buildy i alternatywne kombinacje, do których można wykorzystać różne postaci? 

Mówiąc szczerze mam już dość grania mety od lat i chce sobie pograć czymś innym niż to, co zwykle widzi się w grach, obecnie gram sobie Varusem mida pod lethality z runkami sorcery+precision, bardzo fajnie sie tym gra, przeważnie w każdej grze łapie Ski i największy DMG, znacznie większy nawet od typowych ADC 

Zdarza mi sie grać Twitchem i innymi ADC jungle, Akali, Talon czy Karma jg albo Jarvanem IV na midzie pod full lethality, ale jestem ciekaw czy znacie jakieś fajne alternatywne kompozycje, które można wykorzystać i zacząć się nimi bawić

Od siebie bardzo gorąco polecam Varusa mid z tym buildem, jak ktoś jest ciekawy to buduje go tak

BxdZacz.jpg

a5z91yB.png

Opublikowano

Tylko wiesz kolego, że ten twój build pod Varusa nie jest czymś "nietypowym" bo takim samym teraz grają w Korei + już kiedyś był tak grany :D A co do ciekawych kompozycji to możesz sobie Ahri albo TF'em jako ADC spróbować.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...