Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aparatem w LG G6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy tak jest tylko na moim telefonie ale mam taki problem że obraz w słabym świetle się strasznie rozmywa tak jakby się zacinał gdy chce zrobić zdjęcie a gdy dam na nagrywanie video to wszystko śmiga jak przystało na flagowca płynnie ładnie tak samo na snapie jak używam go to jest ok wszystko git a nagle znowu zacina się strasznie ten obraz muszę odinstalować snapa i znowu go zainstalować żeby znowu było dobrze masakra jakaś da się to jakoś naprawić twardy reset nie pomaga 

Opublikowano

Android 7.0 kupiłem go we wrześniu nie wiem czy miałem ten problem teraz go mam zauważyłem że jak steruje światłem jak dam na najciemniejsze to jest gicik ale telefon sam to automatycznie po chwili ustwia na 50 % i dalej lag ... no i ten snap raz dziala raz nie dziwne ./.

Da sie jakoś wylaczyc automatyczne regulacje jasnosci w aparacie?

Opublikowano

Nie wiem dokladnie co ma w funkcjach aparatu G6, musiałbyś sam pogrzebać albo zobaczyc do intrukcji/strony glownej LG.

Teoretycznie powinna byc taka opcja, w praktyce czasem producenci dają pstryczka w nos

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

No niestety nie mogę znaleźć opcji wylaczenia tej opcji zostało mi tylko pobranie aplikacji w której jest ta opcja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...