Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję pomoc jako GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam się Rafał, mam 19 lat.

Oferuję swoją pomoc jako GM, który wypełnia swoje obowiązki, pomaga graczom, rozwiązuje problemy, jest dojrzały, pisze poprawnie po polsku.

Jeśli będzie taka potrzeba, mogę spróbować swoich sił w nowej roli.

Oczekuję przede wszystkim fajnej ekipy, w której atmosfera nie jest sztywna.

Kilka słów o sobie:

Jestem spokojną osobą, umiem trzymać nerwy na wodzy, staram się pomagać ludziom na tyle, na ile potrafię, łatwo nawiązuje nowe znajomości, co ułatwia mi też komunikację z graczami. Krytykę zawsze przyjmuję do siebie, i staram się poprawiać to, co źle zrobiłem. Swoją pracę wykonuję zawsze sumiennie i starannie. Nie brakuje mi również poczucia humoru, co pomaga w rozluźnieniu atmosfery. Lubię pracę w grupie, łatwiej jest wymyślić coś w kilka osób, niż pojedynczej osobie. Potrafię rozmawiać z ludźmi w różnym wieku, co nie zawsze bywa łatwe. Uczęszczam do technikum informatycznego, od dziecka zawsze interesowały mnie komputery, więc tak już zostało. W Metina gram od dawna, z przerwami krótszymi lub dłuższymi. W wolnych chwilach grywam w CS:GO.

Gdzie byłem GM'em?

Moja przygoda zaczęła się od serwera Shenlongmt2, gdzie spędziłem długie wieczory na grze, jak i pomocy innym graczom. Z kolei przyszedł czas na serwer Manadia.pl. Jest to serwer, z którym pokładałem duże nadzieje, udało mi się zostać TGM, lecz miałem prawa GM'a. Serwer z każdym dniem pustoszał. Staraliśmy się z resztą GM'ów ratować ten serwer, bo naprawdę miał potencjał, no ale Zakręcony wziął pieniądze i zwinął interes. Następnie dołączyłem do zespołu serwera Mertial.pl. Był to osobiście dla mnie najlepszy serwer, gdzie byli świetni ludzie, z którymi miałem przyjemność współpracować.

Kontakt:

-GG: 7299767

-STEAM: http://steamcommunity.com/id/t3fi

-PW

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...