Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SU-85 i dalej..

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powoli zbliżam się do setki całej załogi i chciałbym wiedzieć to od gracza który już grał tym czołgiem, wie co i jak - jaki perk wstawić jako pierwszy? W sensie, załogę zacząłem bić od AT-1 i całą tą załogę przenosiłem dalej i trenowałem cały czas. Zbliżam się do setki i chcę wykończyć ten czołg do końca przechodząc z całą załogą na SU-100 a później na SU-152. Zostaje tylko jedno pytanie, jaki perk najlepiej współpracuje z linią od SU-152 do Ob.268?

Opublikowano

Dowódca:

1. Żarówka

2. Kamuflaż

3. Braterstwo Broni

4. Rozeznanie w sytuacji

Żarówka to podstawa każdego czołgu. Ruskie TDki mają bardzo dobry kamuflaż, więc można go jeszcze bardziej dopieścić. Braterstwo broni jako trzeci perk. Dodałem też 4 perk jakbyś się zastanawiał co wziąć (Dowódca = Radiooperator)

Reszta załogi:

1. Kamuflaż

2. Braterstwo Broni

3. Wedle uznania

Wyposażenie:

- Luneta Polowa

- Dosyłacz

- Siatka maskująca

Luneta polowa przyda Ci się w całej linii, ponieważ ruskie tdki są ślepe, a czasem nie można polegać na spotterach, bo ich po prostu nie ma. Dosyłacz to raczej wiadome - dla komfortu i większego pierdolnięcia. Siatka oczywiście do naszego kamo. :D

Działo:

Broń Boże nie używaj działa 122mm... Działo 100mm będzie lepszym wyborem pod każdym względem (celność, szybkość celowania, szybkostrzelność, DPM). 122mm kusi jedynie obrażeniami, które na 100mm zadasz praktycznie w tym samym czasie.

Jakbyś miał pytania - wal śmiało :D Aktualnie brakuje mi 10k expa do Obj. 704, więc jakieś rozeznanie w linii mam. :)

Nick w grze: TheC_666

Pozdro.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...