Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hanbot - najnowsza platforma ! lepsze od goelites i aimtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety dostępne tylko po zakupie 20$ na miesiąc to jak za internet, ale jak kogoś stać to jest to świetna platforma stworzona przez dobrych devów. Twórcy płatnego prediction z bola. Prediction jeszcze bardziej udoskonalili, a dobre prediction to właśnie to co odróżnia dobrą platformę od złej. Leaguesharp miał niemal idealne prediction. Z poniższego filmiku stwierdzam że lepszy od Sebbiego goelites i.in. aimteków.

http://www.hanbot.net/

Opublikowano

Ciekawe, ale czy ich nie pojebało, by płacić tyle kasy za cos w closed becie? GoElites tez obecnie płatne, a crashuje jak popierdolone cały czas, dopracowali by cos i dopiero hajs brali, cos takiego moze zabic dobry program.

A od Gównteca nawet GoS jest lepszy, więc wiesz ^^

Opublikowano

siema program ma mniej niz 10 userow ale 20 dolarkow warto kupujcie pozdro:)

k3HeXgc.png

Opublikowano

Edit: Mam informacje, że tak powiem z pierwszej ręki i wysuwa się jeden wniosek: hanbot > all. Są również informacje że Sebby nie programuje dla GE tylko po prostu im sprzedał OKTW. Sami piszą, że prediction GE po prostu ssie w porównaniu do hanbot: https://i.imgur.com/uVPcjZ9.png (testowali hanbota i potwierdzają). Gość pisze o xerathu ale już do głowy mu nie przyjdzie że to dzięki prediction xerath na hanbocie jest taki op. Tak więc na każdym innym championie gdzie potrzebne jest przewidywanie ruchów: Vayne E, Orianna, Syndra etc. hanbot > all (bol dostaje bany a co do hanbota to pojęcia nie mam ale chyba nie ma tak źle jak na bolu, bol z paid skryptami np. z gagong praddiction może dorównywać do hanbota)

Można równie dobrze wypróbować na 3 dni - 2$. Skąd wiesz, że 10 userów ? Z tego co widzę filmów z hanbot jest na yt sporo. Drogie, ale jeśli jest najlepszy(tego nie wiem ale po filmach widzę potencjał jak l# i l++) -> to czy 5$ więcej to dużo ?

Głównym developerem jest z tego co widzę Gagong - twórca exploita do xeratha, świetnego prediction, Gagong Religion Adc (było chyba też dostępne na l++).

https://dasgago.ng/ -> Standlone skrypty to m.in. xerath i orianna a z powyższego filmiku widać jaką moc ma xerath na hanbocie. Wszystko to prediction nic więcej a od gagonga jest po prostu profesjonalne. A tu proszę oficjalne konto yt gagonga i ostatnie filmy z hanbota -> https://www.youtube.com/user/12skyHD/videos

Dyskusja nt. platform skrypterskich na niemieckim forum: https://high-minded.net/threads/league-of-legends-script-provider-liste.61732/page-2 Z tego co czytam to od aimteca trzymać się z daleka i same pochwały hanbota - wydajność to główna cecha hanbota podobnie jak dawniej l# -> bez żadnych opóźnień w używaniu spella etc. Nie wiesz co to wydajność ? To wystarczy jeden przykład -> https://youtu.be/hxpQOsk7c1g Czegoś takiego nie da się zrobić np. na gos czy dawniej elobuddy czy aimtecu. Do tego dodać Gagong prediction, inne świetne skrypty w tym xerath free elo + dobry orbwalker: https://youtu.be/XcYQkJ5-i7g?t=1925

Opublikowano

jak ktos ma crashe na GoElites to powodzenia mu zycze bo ja nie mam radze zmienic lagozaury na komputer. Co do predyckji zależy jaka postacia grasz bo wszystko mozna dopracowac tak na prawde :)

Opublikowano

Predykcji dopracować łatwo nie jest. Tutaj potrzebne są idee, samo zaprogramowanie idei to nic. Tu trzeba odejść od komputera i włączyć myślenie z długopisem i kartką. Predykcja od Gagonga czy inna płatna bol to miesiące jak nie lata przemyśleń. Myśleć mogą nawet ludzie niezwiązani ze staffem programistów goelites. Na elobuddy był temat o predykcji a ludzie zamiast pomóc to tylko pisali że nic nie działa - wszystko na głowie programisty, i przemyślenia i zakodowanie.

PS idee i kodowanie to tylko cząstka tego co programista musi zrobić -> testowanie to kolejna sprawa, niektóre niuanse testowanej funkcji pojawiają się w grze raz na ruski rok - idzie się pociąć, sam programowałem to wiem. Aktualnie nie mam ochoty ani czasu - widząc od środka jak API jest obsrane i niedziałające czy powolne np. gos... czy wcześniej elobuddy. Inna bajka to był leaguesharp, nic mnie w nim nie irytowało, każda funkcja API działała wydajnie i perfekcyjnie. Mogłem się zająć własnymi pomysłami - np. zaawansowane funkcje target selectora.

Opublikowano
23 godziny temu, mar173 napisał:

Predykcji dopracować łatwo nie jest. Tutaj potrzebne są idee, samo zaprogramowanie idei to nic. Tu trzeba odejść od komputera i włączyć myślenie z długopisem i kartką. Predykcja od Gagonga czy inna płatna bol to miesiące jak nie lata przemyśleń. Myśleć mogą nawet ludzie niezwiązani ze staffem programistów goelites. Na elobuddy był temat o predykcji a ludzie zamiast pomóc to tylko pisali że nic nie działa - wszystko na głowie programisty, i przemyślenia i zakodowanie.

PS idee i kodowanie to tylko cząstka tego co programista musi zrobić -> testowanie to kolejna sprawa, niektóre niuanse testowanej funkcji pojawiają się w grze raz na ruski rok - idzie się pociąć, sam programowałem to wiem. Aktualnie nie mam ochoty ani czasu - widząc od środka jak API jest obsrane i niedziałające czy powolne np. gos... czy wcześniej elobuddy. Inna bajka to był leaguesharp, nic mnie w nim nie irytowało, każda funkcja API działała wydajnie i perfekcyjnie. Mogłem się zająć własnymi pomysłami - np. zaawansowane funkcje target selectora.

Co do predykcji masz racje ale skoro Scylla developer GoElites ma testerów w silverze i goldzie to nie jest poziom tak na prawdę zdarzy się tam jakiś zawodnik legit co ogarnia ale nie każdy. Co do EloBuddy Sebby pokazał poziom na jakim się reprezentuje. GE ma na razie 2-4 miechy stoi zobaczymy jak to się rozbuduje po kilku latach bo z dnia na dzien nie postawimy czegos zajebistego.

Opublikowano

No fajnie masz, sam też takie staty mogę zrobić a nawet lepsze noi ? To decyzje doprowadzają do takich statystyk (w drugiej grze tyle dedów bo morgana afk a orianna nie byla wcale taka słaba ze statami 8-0 mnie oneshotowała), często musiałem wchodzić 1v5 by spushować, moi to niechętnie robili. W pierwszej grze umarłem wchodząc do bazy przeciwników, w drugiej stun za stunem a wszystkie na mnie qss nie pomagał - tu nie ważne czy ktoś jest challangerem czy gra na skryptach etc.

Skrypt daje nam ogromną przewagę, największa możliwa w czasie liczba ataków czy błyskawiczne używanie spelli w dobre miejsce. A i tak więcej dają nam podejmowane decyzje.

Nie, płatne platformy nie mają lepszego orbwalkera od tego który zrobiłem - jest to ideał, identyczny czas takiej samej ilości ataków gdy stoję w miejscu i gdy trzymam spację: tego nie da się przebić można jedynie dorównać... Z resztą to nie tylko mój, orbwalker wbudowany ma tylko gorsze kite od mojego a tak niczego mu nie brakuje. Jeśli ktoś "pomyśli" że orbwalker w płatnej platformie jest szybszy od tego w gos to jest po prostu idiotą - czytaj niedoinformowanym człowiekiem w tej dziedzinie. Jeśli ktoś chce się doinformować to proszę odpalić skrypt: https://github.com/gamsteron/GameOnSteroids/blob/master/IdealOrbwalker.lua usuwając komentarze -[[ ]]. W czacie pojawi się czas wykonania 5 ataków - będzie identyczny co do milisekund gdy postać stoi w miejscu i gdy trzymamy spację, nie ważne czy będziemy mieć < 1 prędkości ataku czy 2.5 - czasy będą identyczne, czytaj idealne. Exploit z Kalistą którego byłem pierwszym autorem (później każdy copy paste w lsharpie) działa jedynie dlatego że Kalista nie może cofnąć ataku, na inne postacie to nie działa.

Dwóch braci próbowało skryptów -> mimo że jeden wbił diament 3 na euw, drugi plat 2 to na skryptach grali 10x gorzej. Dlaczego ? Bo trzymając spację wyłączali mózg - szli do przodu bez zastanowienia, bez żadnej kalkulacji czy obserwacji minimapy. Początkujące skrypterzy myślą że skrypt to jakaś magia, a to jedynie doprowadzenie mało istotnych rzeczy do perfekcji. Wygrywa się decyzjami a nie sprawniejszym klikaniem (też jest istotne, ale nie aż tak jak się większości ludziom wydaje). Też trzeba wziąźć pod uwagę to że żeby grać dobrze na skryptach - trzeba się na nich ograć. A moi bracia to dla fanu parenaście gierek tylko i już nigdy na tym nie zagrali.

PS Zapomniałem dodać :) -> gram na wiekowym laptopie w mid late game fps spadają do 10-20 - w takich warunkach skrypt chodzi dużo wolniej. Na kompie nie padł bym pewnie ani razu a grę zakończył ze statami 40-0. Do tego laptop to wifi i ping 70-100: wifi = duża utrata pakietów.

PSS Specjalnie zagrałem by pokazać fps i ms (laptop 100 stopni, skrypt w takich warunkach czasami przestaje działać, procesor ma laga mózgu) - swoją drogą cho w early z flashem mnie na hita zjadał stąd 4 dedy - noi enemy się grupowało na mnie jak zwykle: ujfn6LD.jpg

Opublikowano

Wydaje się być ok, gdyby obsługiwali płatność paypalem nawet bym sprawdził, a od sprzedawców nie opłaca się brać bo doliczają sobie prowizje ^^

edit. Ciężko się powstrzymać więc na test wziąłem ale ceny magiczne :) po przeliczeniu 20zł za 3 dni ^^

Opublikowano
26 minut temu, jasiekj123 napisał:

Daj znać jak działa :)

Za wiele skryptów na razie tu nie ma, także na 30 dni nawet nie opłaca się brać. Właśnie zaczynam gierkę kogmawem, orb spoko zobaczymy jak z evade :) spadków fps też jako tako nie widać bo ponad 200 wciąż mam.

edit. Szybka gierka, evade bardzo przyjemne nie widać aż tak a większość dodguje. Ogólnie program przyjemny działa podobnie do bola, tyle że nie zjada tak fps. Orbwalker czasami gubi się przy mixed mode co z pewnością poprawią. Najgorsze jest to logowanie przy każdym injectowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...