Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona, centrum zgloszen, info o zabiciu gracza - POTRZEBNA POMOC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

pracuje na game 34k (34083), nie na source.

Mam problem z:

Questem na dc - nic sie nie dzieje - sprawdzalem chyba wszystkie questy.

ze strona www - przy rejestracji problem z recaptcha - nie wyswietla sie poprawnie. Zalezy mi na wpisywaniu kodu/ liczeniu np.:. 2+2 to ?

62233608864085223540.png

centrum zgloszen - www. Musze instalowac system zgloszen ? - biale tlo.

Wgralem questa i diffa - hp po zabiciu, lecz nie dziala. Czy na tym game'ie nie zadziala ?

Czy jest mozliwosc wyswietlania sie wiad. od teamu w duzej ramce tak jak komenda /b tylko, ze dla wszystkich ?

Potrzebuje pomocy z komnata smoka - quest, etc.

Za pomoc oferuje: LIMIT

Na ta chwile wiecej nie pamietam. Jezeli cos jeszcze sobie przypomne, edytuje temat lub napisze nowy.

Zycze wszystkim udanego Sylwestra, Szczesliwego Nowego Roku 2018, aby byl lepszy od aktualnego, 2017.

Opublikowano

protip; nauka czytania informacji zwrotnych z konsoli w większości twoich problemów to ich rozwiązanie.

i nie oznaczaj mnie pajacu dopóki się tego nie nauczysz

Opublikowano

@Lajk ™ No wlasnie nie mam zadnych informacji zwrotnych, questy poprawnie sie wgrywaja.

Wiekszosc problemow ? Nie sadze, centrum pomocy - gdzie mam miec informacje w konsoli ?

Jak poprawic bug ze strzalami - mozliwosc wkladania kd, ktora kolumna w bazie za to odpowiada ?

#BezStresu

Zycze wszystkim udanego Sylwestra, Szczesliwego Nowego Roku 2018, aby byl lepszy od aktualnego, 2017.

Opublikowano

Są tysiące skryptów i questów, nikt z nas nie wróży z fusów - wrzuć to z czym masz problem, wtedy może ktoś spróbuje Ci pomóc.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

@Refresh

- Przy dodawaniu stat hp spada do 50%

- Problem ze strzalami (wkladanie kd do strzal) nadal nie zostal rozwiazany, blad jest po stronie game'a/ bazy danych ?

Nikt nie jest w stanie pomoc? ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 27.12.2017 o 17:30, warka2 napisał:

@Refresh

- Przy dodawaniu stat hp spada do 50%

- Problem ze strzalami (wkladanie kd do strzal) nadal nie zostal rozwiazany, blad jest po stronie game'a/ bazy danych ?

Nikt nie jest w stanie pomoc? ;/

2. socket_pct strzał na 0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...