Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu helper S2/S4

Coldplay224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję "helpera" ( już gdzieś widziałem komendę /atak) do serwera S2/S4, która będzie miała w sobie AutoPick, AutoBuff, AutoAttack. Czy jest ktoś w stanie podesłać? Przeszukałem wszystkie fora, nie jestem w stanie nic odkopać. Pozdrawiam i z góry dziękuję

Opublikowano

Z tego co wiem liveguard ma .dllke z tymi funkcjami co napisałeś. Miałem gdzieś to na PC, ale musiałbym przeszukać dysk. 

Kosztuje to jakoś 10 $

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano

Jest możliwość żebyś mi to udostępnił? Nie ukrywam, że szukam tego od kilku tygodni, przekopałem chyba pół Internetu i ani jednej wzmianki nie znalazłem.

Opublikowano

Poszukam, ale muszę przeglądać stare klienty bo gdzieś ta DLL jest, ale nie pamięam jak się nazywała. 

Nie prościej Ci dodać zwykłą Avante Autoclickera?

Opublikowano

Nie bardzo, bo chciałbym mieć wbudowanego helpera w serwer, a z tego co kojarzę Avanta to najprostszy autoclicker działający osobno. Jak na razie to Ty jesteś moim jedynym zbawieniem ^^.

Opublikowano

Avanta jest lepsza niż to co z reguły jest wbudowane. 

Jakich plików konkretnie używasz? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...