Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból zęba po leczeniu.

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam pytanie może ktoś był w takiej sytuacji jak ja i powie co było , jak się zakończyło.

Do rzeczy.Ostatnio , prawie 2 tygodnie temu byłem u dentystki leczyła mi zęba i kiedy puściło znieczulenie to czułem ból zęba przy zimnych , gorących ,słodkich napojach ,jedzeniu.
Myślałem na początku ,że to tzw "nadwrażliwość pozabiegwa" kiedyś inny dentysta mówił mi ,że musial głęboko wiercić i ,że ząb był podrażniony i ,że do tygodnia mi przejdzie a jak nie to kanałówka czekała mnie ,ale na szczęście przeszło samo.A tutaj to już prawie 2 tygodnie to trwa i sam nie wiem czy mi to przejdzie , może ktoś z was się wypowie czy tak miał kiedyś i po jakim czasie przeszło , czy wgl to przeszło.Jeszcze myślę poczekać z wizytą u dentystki ,może to przejdzie ,bo nawet jak ona robia to mówiła do swojej asystentki daj mi inne wiertło bo te jest tępe, to może jak mi podrażniła tępym wiertłem to jest dlatego długa nadwrażliwość.Sam nie wiem co robić.

1373701876-U969346.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...