Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] VirtualMT2.pl - Przekręty.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale raczej każdy siedzący w metinie od dłuższego czasu wie, że da się tworzyć fejkowe itemy pewnym programikiem, więc nie widzę tu żadnych dowodów.

Opublikowano

NA VIrtualu są i były wałki zawsze. Zaczynając od itemów z kosmicznymi bonami po okradanie graczy przez adminów / gmów. A takie ssy mogę w paincie zrobić w 10 minut ;p 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Dusher napisał:

NA VIrtualu są i były wałki zawsze. Zaczynając od itemów z kosmicznymi bonami po okradanie graczy przez adminów / gmów. A takie ssy mogę w paincie zrobić w 10 minut ;p 

To zrób mi takie ssy, bo pi**dolić to każdy potrafi :).

Ten film też pewnie przerobiony w paincie? :)

https://www.youtube.com/watch?v=nqoCcAeN6ts

Opublikowano

Jedyny kto tu pierdoli to @jarekb  pozdrów Zwojusia i Arusia ;p Idź się spuszczać gdzie indziej :D

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Kogo mam pozdrowić? Nie spam mi pod tematem jak cie w oczka razi zbugowany virtual.

Edit. Zrobisz mi takie ssy czy dalej bedziesz pisal, ze potrafisz, a wstawic nie wstawisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...