Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieznane Romanse Science-Fiction anime

rafalgod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś mal czy cokolwiek, co by rozjaśniło co widziałeś? Bo tak średnio chce mi się rzucać tytułami, które możliwe, że znasz. Poza tym mało znane i równocześnie dobre to trochę sprzeczność... No i chyba najważniejsze - czy chcesz tytuły, które są przetłumaczone na polski?

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ja pierdole... człowiek chce być miły i dopytać się tego i owego, aby jak najlepiej pomóc. To jeszcze naplują mu w twarz. Jeszcze kurwa, jaśnie pan przyjdzie po tygodniu i cyrki odstawia. Ehh... jebać to forum.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Tak generalnie to twoja lista anime przypomina po prostu listę anime, ale nie zauważyłem tam tytułu "Tenchi Muyou! Ryououki" który osobiście mi się całkiem podobał i spełnia podane kryteria.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 29.11.2017 o 21:24, Pitbull_ napisał:

Jakiś mal czy cokolwiek, co by rozjaśniło co widziałeś? Bo tak średnio chce mi się rzucać tytułami, które możliwe, że znasz. Poza tym mało znane i równocześnie dobre to trochę sprzeczność... No i chyba najważniejsze - czy chcesz tytuły, które są przetłumaczone na polski?

Anime to chuj 

Uchuu Senkan Yamato 2199

gfgdf

Opublikowano
Dnia 6.12.2017 o 12:05, Pitbull_ napisał:

Ja pierdole... człowiek chce być miły i dopytać się tego i owego, aby jak najlepiej pomóc. To jeszcze naplują mu w twarz. Jeszcze kurwa, jaśnie pan przyjdzie po tygodniu i cyrki odstawia. Ehh... jebać to forum.

nie wyzywaj

17 godzin temu, indywidualistaA napisał:

Anime to chuj 

Uchuu Senkan Yamato 2199

nie wyzywaj

rafalohaki.jpg
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 29.11.2017 o 21:24, Pitbull_ napisał:

pod moimi postami masz taki banner i tam masz wszystkie anime które obejrzałem

rafalohaki.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...