Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fortnite bug - vps, ip, cheat

ehehe020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błagam o pomoc. Po ostatnim update po wyskoczeniu z autobusu wywala mnie z gry z błędem o VPN,IP,CHEATACH. Najlepsze jest to że zbanowali mi już za coś takiego jedno konto. Support nie daje odpowiedzi,nie odpisuje. Reinstall nie pomógł,czyszczenie rejestru nic nie daje,nowe konta nie pomagają,sposób z youtuba tez nie działa. Ktoś ma jakiś pomysł?

Opublikowano

To przez wykrycie czegoś na PC, mojemu koledze tak samo zbanowali za "injectora" z metina. Podobno po tygodniu ban znika. Napisanie do supportu polecam.

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Pisałem do supportu. Ponoć fakt że cheatowałem został przez kogoś potwierdzony poza tym gdy po prosiłem ich o pomoc z tym bugiem to od tygodnia jest cisza :( Oczywiscie też miałem injector do metka ale usunąłem i metka i injector i całą resztę

Opublikowano

Tez takie cos mialem jak zbanowali mi 1 konto.

Trzeba było robić formata :/

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Witam mam to samo ....

Czy komuś udalo się rozwiązać ten problem z VPN?  zakładałem juz multum kont i wszystko na nic caly czas przy wyskoku wywala do gry ponownie . 

oooookkmm2.gif
  • 4 tygodnie później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na Fortnite bug - vps, ip, cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...