Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warsztat Projektu: Łowcy

Maczała

Co kupić ?   

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co kupić ?

• Ramka trzech łowców i ikona ostatecznego polowania
      0
    • Odłamek skórki projektu
      1
    • Kula skórki projektu
      3
    • Kula bohatera projektu
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupiłem Kulę Skórki Projektu (wyleciał Mecha Rengar i emotka ) i Kulę Bohatera Projektu (wyleciała kolejna kula i jakieś tam postacie).

Polecam kupić te kule ( zostaje 12 tokenów, zostaje 16 tokenów mój błąd ).  :C

sterben .gif

Opublikowano
1 godzinę temu, •Sterben• napisał:

Ja kupiłem Kulę Skórki Projektu (wyleciał Mecha Rengar i emotka ) i Kulę Bohatera Projektu (wyleciała kolejna kula i jakieś tam postacie).

Polecam kupić te kule (zostaje 12 tokenów) .

a o co chodzi z tą ramką ?

Opublikowano

Jak kupiłeś jednego z 3 nowych skinów Projekt np. Jhina to podczas wczytywania meczu na skinie będzie widać ramkę ( tylko nie wiem jak dokładnie to działa po zakupie tych ramek w warsztacie za tokeny, jak nie mamy żadnego ze skinów, to przepadają, czy mamy nadal na koncie ? ; nigdy nie kupowałem tych ramek z warsztatu to nw ) .

JhinLoadScreen_4_LE.png

sterben .gif

Opublikowano

W takich eventach to przeważnie opłaca kupować się kulki które dają Ci championy bądź skiny, inne kosmetyczne kulki są zbędne no chyba że masz wszystkich championów i skiny. :D

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
21 godzin temu, Sneakysu napisał:

W takich eventach to przeważnie opłaca kupować się kulki które dają Ci championy bądź skiny, inne kosmetyczne kulki są zbędne no chyba że masz wszystkich championów i skiny. :D

odłamka skórki projektu nie opłaca się kupić ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Maczała napisał:

odłamka skórki projektu nie opłaca się kupić ? 

Opłaca się, ale musisz się przygotować że aktywacja tego skina będzie pewnie dużo esencji kosztować(pomarańczowej).

Opublikowano
2 godziny temu, Sneakysu napisał:

Opłaca się, ale musisz się przygotować że aktywacja tego skina będzie pewnie dużo esencji kosztować(pomarańczowej).

A w przypadku tej ikony i tych trzech ramek to jest tak jak tamten gość na górze napisał ?

Opublikowano
16 godzin temu, •Sterben• napisał:

Zrobiłem mały research i jednak jak kupisz tą ikonkę z ramkami to te ramki pozostają na koncie.

Link do strony gdzie to wyczytałem    https://how2play.pl/leagueoflegends/wiecej-pytan-dotyczacych-project-hunters/

:)

To chodzi o te ramki jak bym np miał projekt vayne to jak się gra wczytuje to ramka była by inna nie ?

Opublikowano
4 godziny temu, Maczała napisał:

To chodzi o te ramki jak bym np miał projekt vayne to jak się gra wczytuje to ramka była by inna nie ?

Tak, ale ta ramka na splasharcie skina a nie ramki dywizji(typu gold/platyna itp)

Opublikowano
1 minutę temu, Sneakysu napisał:

Tak, ale ta ramka na splasharcie skina a nie ramki dywizji(typu gold/platyna itp)

Rozumiem, więc nie opłaca się tego kupić bo i tak nie będę kupywał tych trzech skinów. A co myślisz nad odłamkiem skórki projektu ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Maczała napisał:

Rozumiem, więc nie opłaca się tego kupić bo i tak nie będę kupywał tych trzech skinów. A co myślisz nad odłamkiem skórki projektu ? 

No jak już mówiłem możesz kupić ten odłamek ale musisz się przygotować na dużą cenę wykupu tego skinu, prawdopodobnie za pomarańczową esencję. Najlepiej to polecam Ci kupować te orby co dają championy(jeśli nie masz wszystkich), albo te co dają skiny(nie te odłamki projekt skina).

Opublikowano

Ja przy kupnie odłamka skórka PROJEKT dropnąłem Fiorę :D I fakt faktem sporo to kosztuje a po update z warsztatem praktycznie za nic sprzedajesz skórki a musisz się trochę nagrać żeby skrzynki/klucze leciały ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...