Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeden numer a dwa konta Steam Guard

Platoniczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ,

Mam do Was parę pytanek.

Czy mogę posiadać 2 konta steam przypisane [steam guard] do 1 numeru telefonu?

Nie poniosę za to żadnych konsekwencji?

Następne moje pytanko ,to czy mogę się wymieniać przedmiotami z ekwipunku ,kiedy druga osoba nie ma steam guarda?

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

1. Numer telefonu może być przypisany do dwóch kont, ale na oddzielnych mają być steam guardy (można na tym samym telefonie).
Niestety nie możesz odpalić Prime'a na dwóch kontach z tym samym numerem telefonu. 
2. Jeżeli druga osoba nie ma steam guarda to wymiana zostanie wstrzymana na 1 dzień, czyli od momentu zaakceptowania wymiany trzeba poczekać 24h w celach bezpieczeństwa.

Pomogłem?
Zostaw 
 unnamed.png
Dzięki!

Opublikowano

No właśnie chodzi o to ,że gdy klikam zaproponuj wymianę to wyskakuje błąd ,(może problem w tym ,że jedno konto ma 3dni) i nie posiada przypisanego nr telefonu i steamguard'a?

Pozdrawiam.

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na Jeden numer a dwa konta Steam Guard
Opublikowano

A najśmieszniejsze jest to że jak bd miał 1 numer na 2 kontach. To jak dostaniesz VAC BANA to na 2 kontach xDDD

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Czy steamguard musi być włączony jako nr telefonu (co logowanie podaje kod z steama mobilnego) czy może być tez e-mailowo ,czy to ma wpływ na to ,ze nie mogę tradowac?

Opublikowano

Chciałbym jeszcze dodać do tematu ze jak chcesz miec 1 nr tel na 2 kontach to pamietaj ze tylko na 1 koncie mozesz mieć prime :D

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...