Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na Bany za śmierć

iMuciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję skryptu lub pluginu na bany za śmierć tylko nie takie standardowe, chodzi o to, aby była inna komenda niż /ban, która będzie blokować konto za śmierć i gdy ktoś zginie to żeby pokazał się komunikat o śmierci tylko, aby był on wyświetlony w TITLLE czyli tych napisach co doszły w 1.8 czy tam 1.9  pozostałe rzeczy czyli piorun w miejscu zginięcia gracza zostaje. Czyli poza rzeczami oczywistymi prosiłbym o tą inną komendę, ponieważ chcę sprzedawać w ItemShopie UB i te "TYTUŁY" 

Z góry dzięki i proszę o szybką pomoc

Czy jest ktoś kto mógłby mi to napisać, jeśli tak to czy mógłby napisać do mnie na priv, ponieważ nie wiem czy mam zrezygnować z mojego pomysłu i użyć bez napisu, czy samemu spróbować 

Opublikowano

Znam ten plugin ale z tego co pamiętam nie ma on TITLLE dobra dzięki, że mi go przypomniałeś przerobię go jakoś i może będzie git

Albo popatrzę na niego i napisze swój własny 

Opublikowano

Masz tu skrpt

Wymagania: WilldSkript i skQuery !!

on death:
    victim is player:
        kick victim due to "&4Zginąles i zostales zbanowany :P xd"     

#mozesz dodac linijke -- send "Gracz %player% zgina wiec zostal zbanowany" to all player 

Opublikowano

on death of player:

send "&4Umarles! masz 10 sekund na pozegnanie sie z serwerem"

wait 11 seconds

execute console command "tempban %player% Umarles! 1d"

dni sobie ustawiasz zalezy ajki masz plugin na bany i jaki masz config pod niego.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...