Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posiadam ogromne spadki FPS.

JJ4U™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem wszystkim! Mam problem z bf3 multi.

NIe wiem czym to jest spowodowane ale mogłem normalnie grać na multi na wysokich / ultra przy zadowalających fps (50-60) bez żadnych ścinek. Ostatnio jednak coś się popsuło i nie było mnie słychać więc powtórze jeszcze raz, fps w tym bf to jest jakaś tragedia. Nawet na minimalnych wyciągam ledwo ~20. O co może chodzić? Ustawiłem najwydajniejszą kartę graficzną jako domyślną (Gtx 1050), wyłączyłem origin w grze i to nic nie dało. Czasami gra ma przebłyski i potrafi normalnie działąć ale następnego dnia się to jebie, o co chodzi?

Projekt upadł.

Opublikowano

W sumie, nigdy mi się nie przydarzyło coś podobnego, ale po paru kontaktach z ea dawali takie typu rady:

1. Logout from the Origin client and fully close it.
2. Press Windows + R to use the run command, and type %programdata%
3. Click the Origin folder, delete everything except for the LocalContent folder.
4. Press Windows + R again to use the run command, and type %appdata%
5. Click on the Origin folder and delete everything there

Jeżeli masz problemy z angielskim, to możesz napisać na PW.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano
4 godziny temu, pannikodem napisał:

W sumie, nigdy mi się nie przydarzyło coś podobnego, ale po paru kontaktach z ea dawali takie typu rady:

1. Logout from the Origin client and fully close it.
2. Press Windows + R to use the run command, and type %programdata%
3. Click the Origin folder, delete everything except for the LocalContent folder.
4. Press Windows + R again to use the run command, and type %appdata%
5. Click on the Origin folder and delete everything there

Jeżeli masz problemy z angielskim, to możesz napisać na PW.

Nic to nie dało

Projekt upadł.

Opublikowano

Po paru doświadczeniach, zauważyłem że wyłączenie całego Origina, po odpaleniu gry trochę pomaga.

A może twój procesor się zbyt przegrzewa? Ile RAM'u posiadasz?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano
18 godzin temu, pannikodem napisał:

Po paru doświadczeniach, zauważyłem że wyłączenie całego Origina, po odpaleniu gry trochę pomaga.

A może twój procesor się zbyt przegrzewa? Ile RAM'u posiadasz?

Raczej nic się nie grzeje, zważywszy na to, że laptop nowiutki i wcześniej nie było tego dziwnego problemu

8GB

Projekt upadł.

Opublikowano
6 godzin temu, JJ4U™ napisał:

Raczej nic się nie grzeje, zważywszy na to, że laptop nowiutki i wcześniej nie było tego dziwnego problemu

8GB

Masz odpowiedź, gdy mój sprzęt również pozwalał na rozgrywkę na Wysokich, nie dawało rady (ze względu na RAM, gra zabiera ok. 6GB, a na większych mapach nawet 7).

Spróbuj zmienić ustawienia na Średnie/Low, jak nie pomoże to weź Średnie i zmień rozdzielczość na HD, powinno pomóc.

MKfY45t.png

• pannikodem zmienił(a) tytuł na Posiadam ogromne spadki FPS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...