Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuLegend Seazon 4 Episode 10 + NewItems Exp:1200x Drop:20%

Mu_Legend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na otwarte Testy Servera !

W trakcie rozgrywki będą wprowadzane nowe itemy a jest ich ponad 100 ! itemy będą dodawane tuż po starcie ! Start po zamknięciu beta testów servera !

START SERVERA 9.12.2017 O GODZINIE 19:00 !

--------------------------------------------------------------------------------------
 INFORMACJE DOTYCZĄCE SERWERA
--------------------------------------------------------------------------------------
 Nazwa Servera: MuLegend
 Wersja: Season 4 Episode 10
 Max Graczy Online: 500
 Godziny działania: 24/7  
 IP: Main
 Port: Main

Stronka: http://mulegend.net.pl/

Forum: http://mulegend.jun.pl
 KONFIGURACJA
 Exp: x1200 |ExpVIP: x1500 |ExpVipGold: x2000
 Drop: 20% | VipDrop:40% |VipGoldDrop:60%
 HP Mobów: 100%

Reset: 400 lvl  Staty zostają

GrandReset:100rr nagroda 2000crd
 Max Reset: 100rr
 BB: Off
 Guild: 300 lvl
 MG: 200 lvl
 DL: 220l vl
 SUM:250lvl
 Max item level: +13 +28
 Usuwanie postaci: Zawsze
 Serca etc: Tak
 Max stats: 65000

------------------------------------------------------------------------------------
 MAPKI
    Maps: Lorencia, Noria, Elveland, Devias, Dungeon, Atlans, Lost Tower, Tarkan, Aida, Icarus, Kanturu Ruins, Katuru Relics, , Peace Swamp, Cry Wolf,  

Arena(od 10rr)

Icarus(od 5rr)

Crywolf(od 20rr)

Kanturu (od 5rr)

Kanturu2,3 (od 8rr)

----------------------------------------------------------------------------------------
 SPOTY

----------------------------------------------------------------------------------------
Na każdej mapce spoty po 5 mobków/ Arena po 6-7 mobków
 PUNKTY ZA LVL
 Dark Knight: 5 / 6
 Dark Wizard: 5 / 6
 Elf: 5 / 6
 Summoner: 5 / 6
 Magic Gladiator: 7
 Dark Lord: 7
 JEWEL SUCCES RATE
 Bless: 100%

Soul: 60%

Soul + luck: 100%

Life: 90%

CHAOS MACHINE
 Item+10: 100%
 Item +11: 80%
 Item +12: 70%
 Item +13: 60%

CENY JEWELI
 Brak dostępnych jeweli w sklepach.

-----------------------------------------------------------------------------------------

NEW JEWEL

-------------------------------------------------------------------------------------------

Jewel Of Level - Zamienia nam item na +13 / Drop:5%
Jewel Of Skill - Daje nam Skill w broń // Drop:10%
Jewel Of Luck - Dodaje nam w item luck //Drop:15%
Jewel Of Adicional - Dodaje nam w item opcje +28 //Drop:12%
Jewel Of Excelentt - Zamienia nam item w exc i daje losowa opcje exe // Drop:8%
Jewel Of Socket - Dodaje nam w item Socket // Drop:5%
 Jewel Of Ancient 1 - Zamienia item w Acc (opcje standardowe) //Drop: 4%
Jewel Of Ancient 2 - Zamienia item w Acc (opcje DMG) //Drop:2%
Jewel Of Full  - Zamienia nam item w Full opcje // Drop: 1%

Drop nowych Jeweli tylko na Arenie !

-----------------------------------------------------------------------------------------

EVENTY
 BC: Tak
 DS: Tak
 CC: Tak
 CS: Tak (Rejestracja u NPC)
 CryWolf: Tak
 Castle Deep: Tak co 8h
 White Wizard: Tak co 5h
 Gold Invasion: Tak co 4,5h
 Imperial Guardian: Tak
 Illusion Temple: Tak co 4,20h
 NightMare: Tak co 4h
 Salupan: Tak co 4h
 Kundun: Tak co 4h
 GM Events: Tak
 ADMINISTRACJA

Devils-Admin

Opublikowano

publikacja aktualizowana zapraszamy na nasze forum http://mulegend.jun.pl

proszę pisać swoje refleksje na temat servera co poprawić co zmienić.

8 godzin temu, Mu_Legend napisał:

publikacja aktualizowana zapraszamy na nasze forum http://mulegend.jun.pl

proszę pisać swoje refleksje na temat servera co poprawić co zmienić.

Jak zauważyliście do cilienta został dodany bot. Nie ma helpera ponieważ moim zdaniem helper za bardzo ułatwia rozgrywkę brak tej rywalizacji szukania przedmiotów exp jest spory ale co do itemów będziemy się starali żeby nie było aż tak łatwo.

Publikacja została aktualizowana zostały dodane nowe jewele do gry !

Opublikowano

Popracowałbym nad kilkoma elementami, mianowicie: 

• wygląd strony nie przykuwa uwagi - moim zdaniem strona to połowa sukcesu,
  • forum na darmowej domenie jun, - masz domenę od strony serwera więc zrób do tego subdomene odwołującą do forum,
  • wygląd publikacji

Nie mówię tego złośliwe, po prostu odpaliłem twój topic i naszły mnie takie myśli. Jak nie potrafisz to odezwij się do mnie, postaram się pomóc :)

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano
18 godzin temu, MUThermal napisał:

Popracowałbym nad kilkoma elementami, mianowicie: 

• wygląd strony nie przykuwa uwagi - moim zdaniem strona to połowa sukcesu,
  • forum na darmowej domenie jun, - masz domenę od strony serwera więc zrób do tego subdomene odwołującą do forum,
  • wygląd publikacji

Nie mówię tego złośliwe, po prostu odpaliłem twój topic i naszły mnie takie myśli. Jak nie potrafisz to odezwij się do mnie, postaram się pomóc :)

Co do publikacji to jest i tak testowa będzie niedługo nowa. Co do forum ma tylko służyć do pytań i nie potrzebuje płatnego forum A co do strony gramy na grze nie na stronie.

Opublikowano
7 godzin temu, Mu_Legend napisał:

A co do strony gramy na grze nie na stronie.

Niby tak ale jednak strona jest na swój sposób wizytówką. A wasza strona odstraszyła mnie, byłem na serwerze i zmieniony wyglądy postaci też nie przypadły mi do gustu.

Uwagi MUThermal są przydatne ponieważ jakoś to wpływa na ilość osób grających na serwerze.

Opublikowano
Dnia 29.11.2017 o 15:22, Mu_Legend napisał:

Co do publikacji to jest i tak testowa będzie niedługo nowa. Co do forum ma tylko służyć do pytań i nie potrzebuje płatnego forum A co do strony gramy na grze nie na stronie.

Ja osobiście wchodząc na serwer, patrzę na wygląd i estetykę na stronie - to jest wizytówka serwera i sama strona mówi wiele o Administratorach serwera :)

Jeżeli wyglądać będzie jak obecnie - to nie licz na duże zainteresowanie. 

Tak jak mówiłem, nie mówię tego złośliwie, jakieś doświadczenie w stawianiu serwerów mam. :) 

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano

O co kaman z tym MuLegend? Taka tylko nazwa serwera czy to faktycznie jest to nowe MuLegend tylko w wersji prywatny serwer?

Opublikowano

Serwer na jakiś biednych gotowych plikach serwerowych edytowanych w 5 minut, strona też biedna nawet ranking z resetami nie działa, w środku elementy graficzne z Dragon balla do tego spidery wygladają jak giant spidery z tibi jakieś (jak komuś sie to widzi to spoko ale to jest MuOnline nie kurwa dragon ball), 5 osób online na krzyż, gościu weź se odpuść bo serio to wygląda kiszkowato, pozdrówki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...