Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odszukać osobę ze stacji radiowej

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, temat trochę nietypowy, mianowicie istnieje jakiś sposób na odszukanie osoby rozmawiającej z prowadzącym stacji radiowej Eska (Poznań)? Dzwonienie do stacji odpada.

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Możesz napisać na jakimś Spotted na FB, że szukasz takiej osoby - może ktoś oznaczy swojego znajomego. Lepszego sposobu raczej nie znajdziesz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano
3 godziny temu, 9Jarek9 napisał:

Możesz napisać na jakimś Spotted na FB, że szukasz takiej osoby - może ktoś oznaczy swojego znajomego. Lepszego sposobu raczej nie znajdziesz.

Znając spotted, zostanie oznaczone pół miasta, kilka okolicznych wsi, ale nie osoba, której ktoś szuka xD

Co do znalezienia osoby, możesz napisać na fan page ESKI, może nakierują mniej więcej na osobę, bądź nawet przedzwonią do niej na wizji i powiedzą że jej szukasz, jeśli wymyślisz dobrą historię :>

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ja troszke z innej beczki, ale ciekawi mnie czemu chcesz odszukać taka osobe? Jesli mozna spytac.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano
Dnia 24.11.2017 o 01:39, Xcmer napisał:

Znając spotted, zostanie oznaczone pół miasta, kilka okolicznych wsi, ale nie osoba, której ktoś szuka xD

Co do znalezienia osoby, możesz napisać na fan page ESKI, może nakierują mniej więcej na osobę, bądź nawet przedzwonią do niej na wizji i powiedzą że jej szukasz, jeśli wymyślisz dobrą historię :>

A czy Eska np. udzieli informacji osobowych? Oni raczej nie zadzwonią bo już raczej nie mają numeru, myślałem że jest jakieś forum na Esce gdzie można znaleźć osobę po "nicku" lub "imieniu" jeżeli można to tak nazwać

Dnia 27.11.2017 o 17:10, Paweu. napisał:

Ja troszke z innej beczki, ale ciekawi mnie czemu chcesz odszukać taka osobe? Jesli mozna spytac.

Długa historia :22_stuck_out_tongue_winking_eye:

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano
14 godzin temu, teusz0724k napisał:

A czy Eska np. udzieli informacji osobowych? Oni raczej nie zadzwonią bo już raczej nie mają numeru, myślałem że jest jakieś forum na Esce gdzie można znaleźć osobę po "nicku" lub "imieniu" jeżeli można to tak nazwać

Długa historia :22_stuck_out_tongue_winking_eye:

Napisz do nich na fanpage Facebookowym, opisz całą historię, podkoloryzuj lekko co by ich ujęła i powiedz że szukasz danej osoby, poproś o pomoc, bo od tego zależy Twoja przyszła egzystencja.

Na końcu nr telefonu i poproś o odpowiedź.

Co by nie było, tam są spoko ludzie i zazwyczaj będą dzwonić jak dostaną coś ciekawego, na wizji podasz dane i jak Cię znaleźć i liczysz na szczęście.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Nikt Ci nie udzieli takich informacji, bo nawet nie mają takiego prawa.

Zresztą stacja Radiowa zazwyczaj posiada sam numer telefonu 

Kończ waść, wstydu oszczędź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...