Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskiwanie konta

Zear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam utraciłem dostęp do konta (nikt mi go nie ukradł ) po prostu hasło mi nie działa nwm czemu, jestem pewny że nikt nie ukradł ponieważ działo mi się tak że hasło przestało działać i musiałem zmienić na mailu i wszystko git było ale teraz hasło nie działa mi też na maila, konto nie jest moje dostałem je kilka lat temu nawet 30 lvl nie bylo, ale co się wiąże z tym że ja go nie zakładałem , jakby ktoś pomógł mi odzyskać konto zapłacę paysefcard 20 zł , chętni pw

Opublikowano

Pisz do supportu, opisz jak sprawa wygląda, będziesz musiał podać wszystkie dane do sprawdzenia wiarygodności. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No tak ale nie zakładałem konta więc nie znam informacji, pisałem i odpisali że nic nie mogą zrobić skoro informacji nie znam , jedynie co mogę napisać to że doładowałem psc za 50 zł i co za to kupiłem i kiedy mniej więcej to było myślisz że taka informacja by coś dała ? 

Opublikowano

Wątpię. To, że wydałeś na nieswoje konto nic nie znaczy. Jeśli nie znasz podstawowych informacji o koncie - marne szanse na jego odzyskanie ;)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...