Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C9 ( Continent Of The Ninth )

RaZoRPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam userów. Chciałbym prosić was o jakieś linki do reje (i najlepiej tutki, bo wiem, że kiedyś próbowałem się zarejestrować i mi nie szło) i downloadu. Gra wydaje mi się interesująca, a jako, że nie mam ostatnio w co grać to poświęciłbym trochę czasu na pobranie tej gry. Nie wiem w jakim jest ona języku, ale gdyby można było prosić to zależało by mi na grze po angielsku lub po polsku. A może ktoś w nią gra i miałby czas objaśnić mi tą grę? Czekam na odpowiedzi.

Pozdrawiam

RaZoRPL

@EDIT

Znalazłem reje, ale nie potrafię założyć konta - może mnie wyręczycie? Na PW podam odpowiednie passy.

Opublikowano

Wiem, że potrzeba KSSN, używam generatora, ale nawet z generatora wszystkie zużyte. Wie ktoś może na jakiej zasadzie tworzy się kssn? I jakie wymagania ma gra, bo może mi nie pójść i cały wysiłek na nic :D

Opublikowano

Też rezygnuję z koreańskiej i czekam na tą europejską... Znalazłem kssn to mi każą sprawdzić, czy login nie jest zajęty, jak klikam na to od sprawdzenia to nic się nie dzieje. Muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać normalnej wersji. A gra pódzie mi na minimie jak sprawdzałem wymagania :D

Opublikowano

Odświeżę, może ktoś ma dokładniejsze informacje, niż to, że w lipcu, może zna dokładnie dzień? A może będą jacyś chętni do gry i się przyłączą? Albo po prostu komuś przydadzą się informacje, które tutaj podaliście :)

Opublikowano

Nie pogracie na koreańskim bo żeby sobie tam zagrać to musicie potwierdzić rejestracje sms xD (takie zabezpieczenie przeciw graczom EU czy chuj wie skąd). Czytałem na polskim forum C9.

Opublikowano
P:Kiedy gra będzie w europie?

O: Chodzą słuchy że gra dostępna w dla naszej części świata ma być dostępna już na przełomie czerwiec-wrzesień. Lecz nie ma żadnych oficjalnych informacji potwierdzających tą datę.

11.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam nadzieję, że pogłoska o f2p będzie prawdziwa. Dzięki za info :) Mam nadzieję, że gość nie robi tylko nadziei ludziom i naprawdę coś wie :)

• 7 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

co za odkopywanie, Nie nie ma c9 i nie będzie od nikogo innego niż webzena

http://www.webzen.com/Default.aspx

mają w planach c9 ale zapewne w odległych najpierw muszą wypuścić R2 zarobić na niej i dopiero za c9 się wezną, jak chcecie obserwować c9 to tylko webzen może wyda ją w europie

fs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...