Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy URF

FurMand

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mysliscie o nowym urfie? Z 30 herosów dostepnych tylko. Pojebało ich kurwa? Bym wypierdolił Phreakowi tej kurwie najchetniej, ten tryb stacza sie po równi pochyłej i kazda kolejna edycja to bardziej pierdolone gówno od poprzedniego, pazerne chujki z Rito wszystko spierdolą. Dali by 1 wersje unbalanced w chuj i jechanka, a nie jakies gówno. Zjeby riotowskie psy.

Opublikowano
9 minut temu, Sneakysu napisał:

Domyśl się panie moderatorze :v

Nie gram na PBE dlatego się zdziwiłem gdzie URF ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dobry moderator.xD

Na PBE jest i szczerze to najlepszy urf jaki w życiu widziałem. Nigdy nie grałem tego zjebanego trybu, no może pierwsze 3 razy co był na serwerach, ale odkąd wprowadzili kolejkę rotacyjną odtąd nie grałem na ŻADNYM tym trybie, bo nie są nic warte i można nimi rzygać nawet - wyjątek stanowił król poro (bo nawet spoko tryb, lepsze to niż aram) i jak były misje do wykonania (te zjebane czarodziejki), ale to był akurat mus, no bo misje = mus, no.

Zapewne zagram, zimowa mapka jest fajna, skiny dobrze dobrane, a i nie wiadomo jak się sprawdzą nowe runy na tym urfie.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...