Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy bocić profkę żeby nie wyłapać bana?

Plejer 23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siema.

Niedawno wróciłem do gierki i porobiłem sobie nowe postaćki na gryfie. Standardowo przybociłem sobie sporo profki, tylko że banany na obu kontach wyłapałem, tak że pograłem 3 minuty i dostałem bana.
Nie wiem czy jakoś ogarneli z logów że jednak stanie 20 godzin z przerwami to trochę hardkorowo czy ktoś mnie tam zgłosił jak siedziałem na channelu 1 przez godzinkę.

W nocy chyba można postawić? A co tak od rana do południa jak ludzie są w pracy/szkole? Bo później to tam pilnuję, ale może jak ktoś bardziej doświadczony to proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Totolotek. Nie wiadomo kiedy wchodzą GM'owie. Na nowym wchodzą jeszcze od czasu do czasu żeby sprawdzić takie najczęstsze spoty (za minilandem, groszki itp) + jak ktoś napisze na ircu. A godzin nie ma ustalonych. Jak GM ma czas i ochotę to wbija i sprawdza. 

Opublikowano

Sprawdź czy na IRC'u jest dostępny któryś z GM. Jeśli nie to możesz śmiało zostawiać bota. Jeżeli GM jest w grze to ma w nicku np. Nick'busy lub coś w tym stylu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...