Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migracja

sobo97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę przeniesc konta. Ciagle mnie wrzuca na glowna.    Może cos zle robie, hm?

Najpierw wciskam to:

guNs9hA.jpg

No i wyskakuje takie coś:

myHoZIT.jpg

A potem to!  Az sie gotuje w srodku jak sie wyswietla:

9EMIK89.jpg

Opublikowano

Zrobił już ktoś tą migracje?. Ja niby zrobiłem i pisało że przeniesione itd, ale jak się loguje za pomocą tego nowego loginu i hasła z valofe to gra się włącza ale chce mi stworzyć nowe konto o co chodzi ?

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Dokładnie , jak zrobić ta Migracje żeby mieć tą postać jaką się miało ??:)

Bo na stronie CA robię Migrację , ale na stronie WALOFE nie działają moje (pasy) ze starego CA :D

Opublikowano

Tzn Stare psy nie będą działały na VALOFE. Proces ten polega tylko na wymianie danych postaci w danej grze a nie wymiany konta z Nexon na VALOFE. Trzeba założyć konto w nowym serwisie i wtedy dać migracje, jednak i tak nic z tego ponieważ loguje się w grze i jak koledze wyżej wyskakuje mi żebym zakładał nowe konto :(

Opublikowano
9 godzin temu, kamillosoft napisał:

Tzn Stare psy nie będą działały na VALOFE. Proces ten polega tylko na wymianie danych postaci w danej grze a nie wymiany konta z Nexon na VALOFE. Trzeba założyć konto w nowym serwisie i wtedy dać migracje, jednak i tak nic z tego ponieważ loguje się w grze i jak koledze wyżej wyskakuje mi żebym zakładał nowe konto :(

U mnie się wyjaśniło, na następny dzień już dostałem z powrotem swoje stare konto, widocznie pa zaakceptowaniu ta migracja potrzebuje trochę czasu żeby przenieść konto. Najpierw trzeba założyć nowe konto na stronie Valofe User i hasło jakie sobie wymyślicie będzie jednocześnie nowym loginem i hasłem do combata. Jak już założycie konto na Valofe to się logujecie i wchodzicie w zakładkę combat arms i trzeba kliknąć w ID transfer później zakładka Service Transfer Agreement i klikacie Yes I Agree jest na to jeszcze 122 dni obecnie później przeniesienie już na zawsze nie będzie możliwe. Po kliknięciu w Yes I agreer przekieruje was na strone nexona i musicie się zalogować na stary login lub email i hasło z nexona i dalej przenosi wam konto, można też sprawdzić status, poza tym dostaniecie emaila że konto zostało przeniesione. Dodatkowo po przeniesieniu i zalogowaniu do combata otrzymuje się skrzynkę z epickimi broniami na perma ja trafiłem An coś tam Zarkov .

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak napisałeś i mam info na stronie, że konto zostało przeniesione 2017-11-27 11:17:17  ale nadal jak loguje sie do gry to mam tworzenie nowej postaci, a nie moją poprzednią :(

Opublikowano

Dziekować za porady , już moja postać jest ... chociaż mój znajomy też robił Migrację założył nowa postać na starym koncie to po jakimś czasie została mu przywrócona ta (lepsza) ze starego konta CA .

Opublikowano
Dnia 28.11.2017 o 13:36, kamillosoft napisał:

Zrobiłem wszystko tak jak napisałeś i mam info na stronie, że konto zostało przeniesione 2017-11-27 11:17:17  ale nadal jak loguje sie do gry to mam tworzenie nowej postaci, a nie moją poprzednią :(

To może spróbuj  założyć to nowe konto. Ja jak jeszcze nie miałem starego to założyłem w końcu to nowe i na następny dzień jak się zalogowałem to już było stare konto, więc może trzeba jednak założyć to nowe żeby na nie przeniosło się to stare coś w tym stylu.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taką dostałem odpowiedź

"Hi,

Thank you for taking time writing to Combat Arms Customer Support. I apologize for the delay in response to your email.

Kindly check the video tutorial created by Poof1g on his Youtube channel. Please remember not to login or create a character in-game if you still have not seen your character information in the transfer status page. If you do, your old character will be lost.

https://www.youtube.com/watch?v=VDS9hUCpf30

Should you have further concerns, feel free to contact us again.

Thank you!

VALOFE Combat Arms"

Więc nic z logowania i tworzenia nowego konta, straciłem moją postać :(

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...