Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

myGaming - Serwer RPG

Hiio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nowa Edycja!

jU6GHpo.png
z6mWSU6.png
Przedstawiam wam projekt myGaming
postawionym na platformę Multi Theft Auto.
Na wstępie mam zamiar zapowiedzieć ,że serwer postawiony jest na bazie ogrpg tak więc jeżeli ci się to nie podoba żegnam.
Osobiście wychodzę z założenia ,że lepiej stworzyć coś autorskiego ,lecz niestety takich umiejętności nie posiadam. Mimo to staram się do oryginalnego kodu dodawać wiele od siebie w miare możliwości.
ecbk2NM.png
Osobiście tworząc serwer miałem na myśli stworzyć coś na czym zdobędziesz majątek w szybszym czasie niż na szczytujących polskich serwerach ale także będziesz się przy tym dobrze bawił  i nie narzekał ,że widzisz tą samą prace czy skrypt na 150 serwerze. Tak jak przedstawiłem wyżej. Nie zostawiłem żadnego skryptu bez przeróbki czy dodania czegoś od siebie.
dO1HoMJ.png
Na serwerze znajdziesz wiele systemów poczynając aż od organizacji kończąc na zróżnicowanych pracach. Rozpisywać się nie będę bo jest to zbędne i żmudne do czytania tak więc.
8cTkjCt.png
>>Klik<<

Nazwa serwera: myGaming »» Polski serwer RPG ««
Adres IP: mtasa://145.239.237.76:20000
Sloty: 34 (Będą zwiększane)
Gamemode: RPG
Start: Dzisiaj 20:00 (22.11.2017)
Sklep: http://mygamingsklep.mtasa.eu/
Forum: http://mygaming.mtasa.eu/
TS3: undefeated.gclan.pl

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...