Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pełnego składu serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Status: AKTYWNE

Witam, poszukuję pełnego składu do prowadzenia serwera tj. kadry administracyjnej, moderacji, budowniczych, YouTuberów oraz technika. 

Serwer to połączenie trybów Fabularny-RPG (nie zabraknie tez PVP oraz PVE) z różnymi mini-gierkami na bazie dungeonów ukrytych na mapie, które będzie można przejść samemu lub tylko w zespole.
Do tego mapa surowcowa gdzie będzie można pozyskać elementy na sprzedanie oraz wyposażenie kwater czy innych obiektów graczy. Ochrona terenów fabularnych oraz kwater graczy.

P2W znikome - z przedmiotów wspomagających można kupić tylko elementy lecznicze, poza wspomagającymi będzie można zakupić tytuły szlacheckie wymagane do założenia wioski/miasta lub wykupienia kwater czy to dla gildii czy prywatnie.

Gildie bardziej jako zawody a nie grupy z własnym cuboidem które walczą miedzy sobą.
Pod serwer chciałbym podłączyć TuridaLauncher w nowej wersji (nieopublikowane)

Nazwa: TuridaStoryRPG

• O mnie:

Posiadam wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu serwerów (uczestniczyłem w powstaniu oraz prowadziłem jeden z pierwszych w Polsce serwerów WOM - prapoczątki minecrafta)
Wojownicy Piwnicy, Piwnica, MCPiwnica, MCP, Vengard, serwery YouTuberów (min. Nieetyczna, SabiNitta) oraz Turida MMORPG (która nie została opublikowana) i parę innych których już nie pamiętam.

Jestem osobą dorosłą ze stałym źródłem dochodu i jestem w stanie opłacać serwer gry.
Posiadam swój serwer www na którym mogę postawić stronę i forum z domeną .pl oraz w pełni je skonfigurować.

Nie mam czasu na robienie wszystkiego w pojedynkę, dlatego też napisałem to ogłoszenie.

Z potencjalnych zgłoszeń wybiorę kilka i przeprowadzę rozmowę kwalifikacyjną.
Na serwerze będę pełnił rolę wspomagającą, coś w stylu nadzorcy. Co za tym idzie nie obejmę miejsca w kadrze administracyjnej. Tutaj wkraczacie Wy. 

• Oferuję:

-Posady
Administrator globalny x1 (Administrator na serwerze oraz forum, jest to coś typu "główny admin".
Administrator (serwer x2, forum x1)
Moderator (w zależności od ilości graczy oraz ekipy) (Technik otrzymuje moderatora z możliwością awansu za wzorową i postępową pracę)
YouTuber (osoba która sprowadzi na serwer n ilość osób)

-Brak składek serwerowych (nie musicie mieć żadnego wkładu pieniężnego)
   -Doświadczenie, które zyskacie przy naszej współpracy z pewnością przyda się w przyszłości.
   -Serwer WWW oraz gry dostosowany do potrzeb - opłacane terminowo.

Jeśli jesteś zachłanny na coś więcej to napisz o tym w wiadomości prywatnej.

• Oczekuję:

Tutaj sprawa raczej oczywista.
Szukam ludzi którzy wiedzą co robią i jak to zrobić. 

Preferuję kandydatów powyżej 14 roku życia, jeśli masz mniej ale bardzo chcesz się zgłosić - napisz mi dlaczego powinienem Cię wybrać, krótko, w trzech zdaniach.

Co do Technika / Programisty wymagam pełnego wglądu w kod źródłowy wszelkich dodawanych autorskich pluginów/dodatków/skryptów. Wprowadzane przez Was dodatki mają działać sprawnie i nie obciążać zbytnio serwera. Zależy mi na całkowitym braku "lagów" ze strony serwera.
Wasze zadanie jest bardzo proste - strona techniczna serwera - czyli zarządzanie pluginami, pobieranie, konfiguracja oraz ich pisanie.

YouTuber'em może być każdy z przynajmniej 200 subami na YouTube, kto zrobi SWOJĄ WŁASNĄ reklamę serwera/projektu. Ranga zostanie przyznana kiedy zaprosicie na serwer minimum 20 ludzi.
Moderacja ma dbać o porządek na serwerze oraz forum. Jest to swego rodzaju straż miejska serwera.
Administracja wraz ze mną zarządza całym interesem.
Budowniczy no kurde budują c'nie? 

Dodatkowo - wymagam sporej aktywności, jeśli nie możesz być w grze - bądź na forum. Chcę żeby ekipa była zawsze zgrana. Nadużywanie uprawnień wiąże się z utratą posady. 

Jeśli chcesz dołączyć do ekipy tylko dlatego, że chcesz być administratorem to uprzedzam - Twoje podanie zostanie z góry skreślone. Szukam tylko osób które pomogą mi w tworzeniu serwera i wniosą do niego coś od siebie.

• Kontakt / wysyłanie zgłoszeń:

Wiadomość prywatna.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam pełnego składu serwera
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, wysłałem PW w sprawie funkcji Administratora forum.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...