Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ANKIETA - glosowanie za CLASSIC CA

Suuchy

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja osobiście bardzo się cieszę, że VALOFE przejął tą grę, nexon za dużo chciał na siłę robić, przy czym niszczył tą grę. Ogólnie powiem Wam, że te zmiany są w ogóle nie potrzebne. Teraz jest masakra, żeby wejść do sklepu wypierdala cię z rooma, zminimalizuje grę, to wypierdala mnie z gry, po prostu straszne to jest. Ja chciałbym tego starego pierszego CA z 2007r, tęsknie za nim :)

Opublikowano

No wszystko wskazuje na to , że CA Classic niebawem od 4-7 stycznia będą odbywać się Beta Testy

Opublikowano

Dobre posunięcie, niestety zapomniałem passów do starego konta :x

Opublikowano

Gdzie to sie glosuje? Wyskoczyla mi strona glowna. Ja bym chcial powrocic do tych czasow co speca bylo mozna kupic za NX i m32 ;D

Oddalem glos ale jest tylko 59% bedzie ciezko ;/ jakby zmiejszyli ten prog to moze by cos tam sie udalo ;D a do jakiego momentu ma to cofnac?

Opublikowano

Myślę , że już cofka CA jest nieunikniona , w tej chwili zagłosowało ponad 60 tys osób VALOFE chcąc przywrócić grywalność CA musi pójść na kompromis .

Nawet jeśli nie będzie tych 100 tys głosów , to jednak zrobią CA (Classic) .

Opublikowano

CA classic bedzie cofniete do 2015 roku. Niestety to za malo. Powinni to cofnac do okolo 2010 2011. Juz nie mowie tam o 2007-8-9. Po prostu do momentu najwiekszej grywalnosci (niestety tez najwiecej bylo hackow) ale gra wtedy byla najlepiej zrobiona i dopracowana. I taka powinna pozostac do dzis

Opublikowano

wystarczy ze zmienią interface menu, przywrócą spece itp. Fajnie by było jeszcze gdyby znowu były op bronie bo osobiście sądzę ze ludzie którzy je posiadali zostali skrzywdzeni bo na ten moment kazda bron w grze jest taka sama ;-;

Opublikowano

Ja rowniez uwazam ze nie powinno byc wynajmu i mozliwosci kupienia za gp itemkow za nx. Jednak ludzie mieli jakies cele i woleli grac jak jednak ten podzial byl. Bo jak wszystko jest "na tacy" dostepne dla kazdego to gra jest nudna. Sam lvl to nie wszystko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...