Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fotel Diablo-cośtam

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elduwa mordeczki. Czy warto polować na fotel Diablo x-one (czy jakieś tam inne oznaczenia)? siedze juz chyba ponad 5 lat na takim tandetnym wartym z 5 dyszek, a przydałoby sie cos wygodnego. Fotelem nie rzucam, nie wierce sie jak dziecko z autismem wiesz oco chodzi mord eczko. Warto? ktos ma z forumowiczow taki fotelik? Z tego co widze to na opineo to jest gitarson

pozdro mordeczki

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Imho za taką cenę lepiej kupić jakiś porządny fotel biurowy, chyba, że chcesz wyglądać jak gejmer to bierz ;)

Opublikowano

Znaczy licze na promocje z okazji czarnego piątku i że wyrwe za max 450 zł :D dzieki za odpowiedz m o r d e cz k i

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Kurcze miałam okazję na takim przesiedzieć trochę i ta poduszka/zagłówek (jak zwał tak zwał) pod plecy cholernie mi nie pasowała. Już wolę jednak te tandetne za 5 dyszek jak ty to mówisz. xD Lepiej porządnie taki wypróbuj nim kupisz żebyś nerwicy nie dostał potem. :P

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

za 500zł kup fotel MARCUS z IKEI, wygodniejszy, trwalszy, siatkę z poduszką można wyprać bo jest ściągana, 10 lat gwarancji.

Te fikuśne fotele z ekoskóry to jakaś kpina oraz naciąganie naiwnych.

Tyle.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Raczej na promocji kupie coś z Diablo, zależy mi na regulacji, "kubełkowym" fotelu no i wygląd też fajny. Swój stary fotel mam już tyle, a nawet zadrapania nie ma, dbam o takie rzeczy więc przypuszczam, że ta eko skóra jakoś wytrzyma. Widziałem, że dużo ludzi poleca tego markusa z IKEI, ale u kolegi siedząc na prawie identycznym krześle średnio się w nim czuje.

dzięki za odpowiedzi z góry m 0 r deczki

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano
4 godziny temu, wgnsy123 napisał:

Raczej na promocji kupie coś z Diablo, zależy mi na regulacji, "kubełkowym" fotelu no i wygląd też fajny. Swój stary fotel mam już tyle, a nawet zadrapania nie ma, dbam o takie rzeczy więc przypuszczam, że ta eko skóra jakoś wytrzyma. Widziałem, że dużo ludzi poleca tego markusa z IKEI, ale u kolegi siedząc na prawie identycznym krześle średnio się w nim czuje.

dzięki za odpowiedzi z góry m 0 r deczki

Mówiłeś że się nie wiercisz, to po co Ci "pseudo kubełkowy fotel"? Nie wylecisz xD Czemu pseudo kubełek? Ano bo to tylko imituje fotel kubełkowy...

Nie chcę nic mówić, ale będziesz żałował. Eko skóra nie dość że nie przepuszcza powietrza (latem będziesz się kleił) to jeszcze dosyć szybko pęka.

A dlaczego polecają MARCUSA? Bo jest wart tej ceny. Ten Diablo w mojej ocenie 150zł jest wart, nie więcej.

Markus też ma regulację, wysokościową jak i nachylenie oparcia.

Do tego jest wygodne, prosta możliwość wyprania materiału.

PS. Naprawdę, przetestuj sobie kilka foteli w różnych sklepach, bo będziesz żałował.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...