Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję skryptów

Lekor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, potrzebuje skryptów na zmiane waluty, na złoto jesli masz sztabke złota to możesz wplacic na swoje konto np komendą /wpłać ilość sztabek,potrzebuje skryptu na cuboidy poprzez postawienie danego bloku, potrzebuję również skryptu na handel w villagerach abym mógł sprzedawać różne itemy za walute serwerową. I co się z tym wiąże potrzebuję również skryptu na walutę serwerową którą będzie można zdobyć ze stone/zakupić w itemshopie. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Dlaczego "Skrypty" a nie pluginy? 
Villagery- Plugin Villagershop,Shopkeepers.
Waluta- Plugin/Skrypt ItemRename+TimEnchant (Zmieniasz nazwę złota na np. 123, dodajesz opis, enchantujesz na np. unbreaking 10, i masz unikalną walute)
Cuboidy- Plugin preciousstones.

Opublikowano
5 godzin temu, Blackovskyy napisał:

Waluta- Plugin/Skrypt ItemRename+TimEnchant (Zmieniasz nazwę złota na np. 123, dodajesz opis, enchantujesz na np. unbreaking 10, i masz unikalną walute)

A powiedz mi w jaki sposób mam walutę wplacic do jakieggos banku?

Opublikowano
2 godziny temu, Lekor napisał:

A powiedz mi w jaki sposób mam walutę wplacic do jakieggos banku?

to już musisz sobie samemu zrobić albo na zamówienie.

Opublikowano
9 godzin temu, Blackovskyy napisał:

PreciousStones jest lipne bo jesli zrobimy dajmy na to zwykly blok dzwiękowy postawimy i znsizczymy to otrzymujemy cuboid, a ja bym chciał żeby cuboidy można było kupić a nie zrobić. Tak samo z innymi blokami które są ujęte w pluginie jako cuboidy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 22.11.2017 o 19:16, Lekor napisał:

PreciousStones jest lipne bo jesli zrobimy dajmy na to zwykly blok dzwiękowy postawimy i znsizczymy to otrzymujemy cuboid, a ja bym chciał żeby cuboidy można było kupić a nie zrobić. Tak samo z innymi blokami które są ujęte w pluginie jako cuboidy.

Blokada craftowania + dodanie tego do shopkeepers? ;s

WvFIq6w.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...