Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banda dzieci co myślą tym co mają w spodniach

slimako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym was ostrzec przed osobami z administracji CrewSpeak.pl. Ten ts powstał na moim projekcie, który dość długo prowadzę (już prawie dwa lata). Zacznijmy od początku.
Tatuz: Wydawał się spoko ziomek, zaufałem mu, prowadził ts'a, kiedy ja nie mogłem, gdyż rozwijałem kariere zawodową. Do sedna sprawy dziś wieczorem przeglądam sobie FB jak to zazwyczaj robię przed snem. Przeglądam i widzę reklamę jakiegoś nowego ts. Z ciekawości wszedłem tam i to, co ujrzałem zmorizło mi krew w żyłach. On jako właściciel miał dostęp do wszystkich paneli konfiguracji i haseł. Zabrał nam panel, który poprawiałem, ale to jestem w stanie przeboleć. Najbardziej boli, że zajeba* bazę danych serwera, który jest sporą częścią mojego życia. Zabrał konfigurację bota serwerowego (wątpię, że sam zrobił). Pewno zapytacie o dowody. A proszę bardzo są poniżej.

jRnyuTn.png(serwer działa od wczoraj więc raczej nie możliwe abym pierwsze połączenie miał 12.05.2016)

przypadek ? nie sądzę

Nie polecam osób z tamtej ekipy. 
Moje przemyślenia są takie że oni kierują się tym co mają w spodniach niż tym czym powinni. 

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

W dziale oraz serwera ts'a nikomu nie można ufać, nawet bliskiemu kumplowi. Wiem z doświadczenia, dlatego mam serwer w 100% samemu oraz wszyscy admini mają ograniczone permisje i są z mojego miasta. Ochrona lvl hard przed takim zachowaniem jak ty tutaj pokazałeś :D i każdemu innemu też to polecam, śmieszą mnie ludzie co robią współpracę z randomowymi osobami

Mam też bardzo dobry kontakt z ludźmi na serwerze, typu fanpage/steam. Więc nawet jeżeli ktoś by złamał moje zabezpieczenia i udało by mu się [co jest nie możliwe bo wszystko zablokowane] coś rozwalić, to jedna wiadomość albo kilka na pw i już ludzie wiedzą oraz wracają na główny xdd widzisz, prowadzenie ts'a to nie tylko "mieć dużo osób na serwerze" ale też kontakt z nimi poprzez social media i to dosyć duży by w przypadku przekierowania druga osoba gówno z tego miała 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Uuuu , gruba drama.

Widzę nadszedł czas kiedy dzieci zaczynają traktować ts jako swoje życie, nie wiem czy ten dział jest od tego aby pisać kto Cię okradł.

Polecam założyć bloga i pisać tam każdy swój dzień a nie w działach w których ludzie szukają odpowiedzi na dręczące ich problemy ^^

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano
3 godziny temu, TheGrzesiuuu napisał:

Uuuu , gruba drama.

Widzę nadszedł czas kiedy dzieci zaczynają traktować ts jako swoje życie, nie wiem czy ten dział jest od tego aby pisać kto Cię okradł.

Polecam założyć bloga i pisać tam każdy swój dzień a nie w działach w których ludzie szukają odpowiedzi na dręczące ich problemy ^^

Ale kto traktuje tutaj ts jak swoje życie?... Tu chodzi o czyjąś prace, to była nasza praca, którą ktoś po prostu ukradł ;P o nic więcej nie chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...