Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy z serwerem no hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam internet w play router huawei czy zadziała mi serwet no hamachi na routerze?? Pomoże ktoś skonfigurować routet oraz virtual boxa? Probowałem sam lecz do gry mogłem wejść tylko ja ( posiadam laucher hamachi itd nie jest to wina binko czy coś tego typu na 100%) Pytanie czy testował ktoś i czy zadziała? Jak coś mogę pobrać Team Viewera posiadam również GG 

Opublikowano

Hm, pomógłbym ale musze się dopytać, masz router czy modem? 
Bo jak modem to nie warto, ja mam modem i próbowałem ale nie warto było bo zmienne IP za każdym razem miałem i nie chciało mi się ciągle aktualizować w programiku IP xD 

W sieciach jak play, plus, orange itd mają nieco inny filtr portów więc no będzie trudniej xD ja tam stawiałem sobie na mniejszych portach typu 887, niższe od 1000. 
W play jak i każdej innej sieci komórkowej wychodzący port może być na np. 13001 a przychodzący na 13002 i nie zadziała metin ;p bo sieci komórkowe są filtrowane inaczej od tych co dają kablowe xD 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...