Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze stroną internetową

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postaram się to napisać jak najprościej potrafię. A wiec zrobiłem swój własny prywatny serwer Metin2, już jest wszystko gotowe. Lecz mam pewien problem. Zrobiłem swoją stronę internetową na darmowym Hostingu, w programie FileZilla wgrałem szablon itd. w tym szablonie znajdują się 4 zakłądki (Home,rejestracja,dowload oraz team) To są te 4 których chce używać na stronie. I problem polega na tym że nie mam zielonego pojęcia jak zrobić rejestracje do serwera, zakładka działa okej ale nie wiem gdzie oraz jak dodać IP serwera tak aby po zarejestrowaniu tworzyło się nowe konto na serwerze Metin2. Jest ktoś kto się zna na ty? Dodam jeszcze że jak wypełnie pola danymi i klikam zarejestruj to wyskakuje błąd . O ile da się to zrobić w ogóle. Z góry dzikuję i prosze o wytłumaczenie jak dziecku bo HTML to dla mnie kosmos. Dziękuję

savfs.jpg

wregsDg.jpg

• Ups... zmienił(a) tytuł na Problem ze stroną internetową
Opublikowano

Config.php i gdzieś tam jeszcze. 
Błąd może być spowodowany tym, że właśnie nie masz uzupełnionego adresu IP. Jeżeli masz serwer postawiony na hamachi zalecam shostować stronę na localhoście (swoim komputerze).
100% stron udostępnionych za darmo jest pobugowana i ma masę błędów :)

Video Poradnik, pierwszy lepszy z google.

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

Opublikowano

Właśnie problem w tym że w Configu mam wszedzie wpisany adres IP tylko nie wiem czy tylko tam czy gdzieś jeszcze trzeba go zmienić. A serwer nie jest na hamachi tylko normalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...