Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 TNIE SIE na dobrym sprzecie

kruker25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , przychodzę tu do Państwa dość poirytowany oraz po prostu wkurw*ony, problem polega na tym, że mam b dobry net upc kablóweczka centrum Warszawy żadna radiówa za 20 zł bo jest to 150 mb troche za niego płacę, nie dawno kupilem sprzet jakim jest

amd fx 8300 x8 3,30 ghz (4,0 ghz w trybie turbo)

ssd samsung 250 gb

ge force gtx 1050 2 gb ddr5

płyta głowna to asrock n68c-gs fx

zasilacz corsair vs 550 

ramy hyperfury x x2 4 gb = 8 gb ddr 3 1600 mhz

Do rzeczy. Prosze pomóżcie mi lub ze mną się pośmiejcie z gry metin2 , wyobrażacie sobie, że w LOL'u czy innej gry tego typu mam po 140-150 fpsów na ultra a w takim smiesznym metinku 5 min pochodze po miescie lub zluruje dużo potworów i są lagi niemiłosierne. Również gdy jest zminimalizowany na 15 min i posiedze na necie to juz gdy okno chce wlaczyc to sie wlacza ale z czarnym ekranem i wtedy trzeba cyk alt ctr del i jazda zamykać clienta i od nowa odpalac. Format był robiony sterowniki probowalem już każde no i tak jak mowie w innych grach prócz cs go nie ma spadków fps w metinie są jak to jest mozliwe ? mam 8 rdzeni i chociaz intel jest lepszy to i tak nie wierze w tą gierke. Gdzieś się nasłuchałem że metin2 nie lubi Fxów. Chcecie mi powiedziec, że teraz kazdy gra na intelu w metina ? mam juz tego dość. Nie mówie że mi sie przelewa ale wyk***ie go za okno a na parterze nie mieszkam :) CO ROBIĆ ?

Dodam, że wchodze na metina i nawet jak jest dużo osób to chodzi mi płynnie po okresie 2-3 minut są lagi i w wydajności widzę wykres jak skacze procek. Dlaczego ten procek skacze do metina skoro metin wymaga 2 rdzenie a ja mam ku*wa 8 ? :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...