Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z VGA

djraaa24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem a dokładnie gdy podłączam nowy komputer (składany) konkretnie ekran pod zintegrowana kartę graficzna na monitorze (sprawdz kabel) nic nie wyskakuje działa jedynie wyjście na karcie dedykowanie hdmi co jest bardzo nie korzystne dla mnie. jak to naprawic 

Opublikowano

Wystarczy myśleć i używać dedykowanej, chyba nie po to kupiłeś dedykowaną grafikę by używać zintegrowaną. 

W czym ma to być tak niekorzystne że dedykowana jest nagle gównianą kartą w kompie a integra ma być best ?? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

chodzi o to ze chce używać innego łącza nie hdmi. nie mam dostepu do monitora z hdmi a nie bede siedział na tv xd.

Płytayta główna : MSI B350 pc mate.

Karta graficzna : Karta graficzna MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC 4GB GDDR5 (128 Bit) HDMI, DVI-D, DP

Procesor : Procesor AMD Ryzen 5 1400, 3.2GHz, 8MB (YD1400BBAEBOX

Interesuje mnie przejscie dvi-d a komputer przesyla obraz tylko na hdmi z karty graficznej natomiast z innych wyjsc graf nie wysyła obrazu

Opublikowano

To w czym masz problem , skoro wiesz  co ma być kupione to to kup i podłącz  do grafiki dedykowanej.  HDMI i DVI-D to ten sam sygnał. 

Opublikowano

Wywaliłeś setki zł na nowy komputer z grafiką za kilka setek i żal kupić nad przejściówkę za 10-15 zł którą wystarczy tylko podpiąć pod grafikę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...