Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podobne do ''Rokka no Yuusha"

VellG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem świeżo po obejrzeniu RnY, anime super. Sezon 1 zakończył się tak, że po prostu musi być 2 sezon ale doifnormowałem się, że jednak anime nie zarobiło wystarczająco i s2 nie będzie.

Jest tylko novelka do przeczytania, ale to nie to samo.

Szukam podobnego anime do tego może być wlasnie cos z takiego 2013/14/15/16 roku, ważne żeby miały takie fajne postacie jak miało to anime, tejemnicze, śmieszne.. Szukam czegoś takiego.

Bardzo prosze o pomoc!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
On 11/18/2017 at 12:52 AM, VellG said:

Witam jestem świeżo po obejrzeniu RnY, anime super. Sezon 1 zakończył się tak, że po prostu musi być 2 sezon ale doifnormowałem się, że jednak anime nie zarobiło wystarczająco i s2 nie będzie.

Jest tylko novelka do przeczytania, ale to nie to samo.

Szukam podobnego anime do tego może być wlasnie cos z takiego 2013/14/15/16 roku, ważne żeby miały takie fajne postacie jak miało to anime, tejemnicze, śmieszne.. Szukam czegoś takiego.

Bardzo prosze o pomoc!

Akamge ga Kill, Shingeki no Bahamut, Nanatsu no Taizai ale jak głownie zależy ci na charakterach i aby byly tajemnicze powiedzmy że śmieszne to Konosuba/Monogatari series/Saiki Kusuo no Ψ-nan must watch.

Co prawda jest temat od tego ale ten dział i tak jest martwy więc whatever.

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...