Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna mi wasza kreatywność

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ratunku. Mam coś kompletnie nietypowego, niemoralnego, na pewno nie na to forum. Mnie już to osobiście męczy i dobija ale do rzeczy.
Mam dziewczynę. Dziewczyna jak dziewczyna, walnięta czy nie, kocha to co większość dziewczyn, czyli.. PAZNOKCIE. Jako że, ja taki super chłopak i w ogóle to wspierać trzeba we wszystkim, więc to robię.
Otóż moja luba wymyśliła, że zrobi sobie salon kosmetyczny w uwaga.. w mojej SYPIALNI. Ból duży ale ok, pieniądze sobie zarabia to chociaż moich nie bierze, poza tym dość ładne dziewczyny przychodzą to i kawę można wypić w miłym towarzystwie :29_smirk:. Dzisiaj przyszedł czas na kolejny etap - nazwa strony na facebooku. Oh no przecież jak to, bez tego nie nadaje się ona na profesjonalną maniku..manicyrz tfu. Od rana marudzi by wymyślić nazwę bo przecież nie zrobi sobie imię nazwisko i co robi bo zbyt prostackie eh. Ludki wymyślcie jakąś nazwę z dystansem i ogólnie żeby fajnie się no nie wiem prezentowało, jakaś gra słów, jakieś coś co przyciągnie oko, głównie chodzi o coś jak paznokcie hybrydowe (nie, nie jeżdżą na paliwo i prąd..)
Ja, ja wiem.. Większość o paznokciach myśli dopiero kiedy ma obciąć, a o malowaniu to chyba na jakimś symulatorze z gier witrynowych za czasów dzieciaka, więc może płeć piękna coś poradzi :pls:.

W was siła, idę czytać babskie fora T_T

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...